Nordre Aker Budstikke

Savner du nett over banen?

Myrerjordet er mye brukt, og ikke minst også sandbanene. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nå ligger det klart ved banen, hvis du har anledning til å sette det opp selv.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2017 kl 14:51

KJELSÅS: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om de sandbanene på Myrerjordet, som er skikkelig populære. I etterkant av saken, etterlyste lesere nett over banene.

Torbjørn Togstad i Øvre Grefsen Vel forteller at ett av utgangspunktene for vellet, da det tok initiativ til utvikling av Myrerjordet, var at det skulle anlegges en sandvolleyball-bane på Myrerjordet. Etter at banen på Sverre Enevolds Plass ble fjernet.

Ble aldri montert opp

– Etter mye frem og tilbake for å få dette finansiert ble det lagt en plan for utvikling av en kombinert sandvolleyball- og sandhåndball-bane på Myrerjordet. Sandhåndballen har så langt vært de som mest har disponert området, og nettene og stolpene for sandvolleyball har aldri blitt satt opp, forteller Togstad videre.

Men nå er stolper og nett på plass igjen ved banene.

Nettet ligger klart i denne boksen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Settes opp denne uken

– For litt over en uke siden var undertegnede nede på banen for å sette opp nettet, men da var banen fullt belagt med sandhåndball, som jo også er en flott aktivitet. Etter å ha pratet med håndballtreneren så ble vi enige om å vente til denne uken med å sette opp nettet siden det var turnering og mye sandhåndball, orienterer Togstad videre.

Ligger i kasse

Nettene og delene til volleyball ligger nå i en plastkasse sammen med stolpene bak sandballbanen.

– Nettet kan nå settes opp denne uken om noen har anledning til dette. Selv er jeg tilbake på Kjelsås om noen dager, og vil da sørge for at nettet blir satt opp, om det da ikke allerede er gjort. Da vil en bane kunne benyttes til sandvolleyball og en til sandhåndball, sier Togstad.

Stenger til nettet - disse er ganske så tunge, og må et godt stykke ned i sanda. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP


Nordre Aker Budstikke har vært på jordet, stengene ligger der, men de er blytunge. Så det må nok sterke krefter til for å få montert opp stengene på en forsvarlig måte.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...