Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Savnet gutt dukket opp hjemme

18-åring etterlyst i går, kommet til rette i dag

18-åringen, som var meldt savnet i går, dukket opp på døra hjemme i morges.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2014 kl 20:41

OSLO: Politiet valgte tirsdag å etterlyse den unge mannen som hadde vært savnet fra Kjelsås siden lørdag. Siste spor etter ham var et større kontantuttak og kjøp av en togbillett. Mobiltelefonen hans slo sist inn på en sender i Bergen.

Saken har fått stor oppmerksomhet, og mange har delt bilder av 18-åringen i sosiale medier, i håp om å finne ham. Onsdag morgen kommer den gledelige nyheten om at han er kommet til rette.

Les også: Trenger en million varme kroner

- Den savnede 18-åringen som  i går ble etterlyst av politiet i Oslo har nå kommet til rette, skriver Oslo politidistrikt.

Kom hjem

Ifølge Bergens Tidende skal 18-åringen ha dukket opp på døra ved 0930-tiden onsdag morgen.

- Han er forkommen. Vi vet ikke helt hvorfor. Han skal undersøkes av lege, sier leder Anders Oksvold i savnetgruppa til Oslo politidistrikt til bt.no.

Den unge mannen skal ikke ha meldt fra at han var på vei hjem.

- Nei, han gikk inn døren, sier Oksvold.

Les også: Drikkestasjon midt i Maridalen

Handlet på XXL

Tirsdag kveld ble han ifølge bt.no sett på en XXL-butikk i Bergen, der han kjøpte mye turutstyr og mat, nok til å være borte i en uke. Han mistet også lommeboka si i butikken.

Det er uvisst hvordan han har kommet seg tilbake til Oslo.

- Vi vet ikke. Vi må undersøke nærmere. Nå er viktigste å finne ut hvorfor han dro og hvorfor han er forkommen, sier Oksvold til bt.no.

Han understreker at han neppe tror 18-åringen er utsatt for noe kriminelt.

Var bekymret

Forsvinningen gjorde politiet ekstra bekymret siden det ikke var noe som skulle tilsi at han skulle forsvinne.

- Dette er en gutt som det aldri har vært noe tull med før. Vi er bekymret, sa leder Anders Oksvold i Oslo-politiets savnetgruppe i går.

Nå har saken heldigvis fått en lykkelig slutt.

Les også: Politiet finner 700 savnede personer i året

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...