Nordre Aker Budstikke

Lette etter savnet mann i nesten ett døgn

Et stort søk ble satt igang etter at den unge mannen forlot bopelen sin i Sogn studentby søndag i halv ett-tiden. Nesten et døgn senere dukket han igjen opp på bopelen sin, og søket ble avsluttet. FOTO: SIO, under Creative Commons-lisens Foto: SIO, under Creative Commons-lisens

Store politistyrker søkte sammen med mange frivillige etter en savnet mann. Etter nesten et døgn kom han til rette.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2019 kl 13:32

SOGN: Søndag ettermiddag ble det igangsatt et stort søk etter en savnet mann, som ikke hadde blitt sett siden han forlot sin bopel i Sogn studentby 12.30 søndag. I tillegg til politihelikopteret og politi på bakken bidro mange frivillige, blant annet med hunder, i søket etter den unge mannen.

I 16-tiden ble et større søk startet, og politiet lette blant annet ved Sognsvann, men hadde svært lite å gå etter i saken.

Funnet

I 11.30-tiden mandag har operasjonssentralen hos Oslopolitiet ikke mottatt opplysninger om at den savnede er funnet, men de henviser til Kriminalvakta.

De kan bekrefte at mannen har kommet til rette, og at han får nødvendig hjelp.

– Mannen dukket opp på sin bopel rett før klokka 12, og er i god behold fysisk. Han kom selv tilbake til sin bopel, forteller Ole Eikrem i savnetavsnittet i Oslopolitiet.


Få minutter etter at Nordre Aker Budstikke snakket med savnetavdelingen går også politiet ut med en Twitter-melding, om at den savnede har kommet til rette.

Søket ble trappet ned i 03-tiden natt til mandag, etter at søket hadde pågått i nesten elleve timer. Da anså politiet det som grundig søkt i områdene det ble vurdert at han kunne være. Det ble blant annet søkt i området rundt Sognsvann.

Ba om tips

Politiet gikk i 19-tiden søndag kveld ut med en savnetmelding på Twitter, og de ønsket tips i saken, ettersom de hadde lite å gå etter. Vakthavende operasjonsleder Gjermund Stokkli fortalte følgende til Nordre Aker Budstikke en halvtime etter at søket hadde startet:


– Han ble meldt savnet av pårørende. Vi leter etter ham fordi vi er bekymret for mannens helse. Vårt ønske er å finne mannen så fort som mulig, og ber om at folk varsler oss om de ser ham, fortalte Stokkli.

Eikrem i savnetavsnittet, som overtok saken, forteller at de fikk inn noen tips:

– Vi har fått noen tips, men jeg har ikke tall på hvor mange, avslutter Eikrem, som ikke har mer informasjon å gi i saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...