Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Se godt på disse ungdommene - de har virkelig prestert!

Kjelsås håndballjenter-00 og Kjelsås håndballgutter-00 har klinka til i år. Ikke bare ett av lagene, men begge lagene, har kvalifisert seg til sluttspillet i Bring-serien. Foto: KJELSÅS HÅNDBALL

– I løpet av de siste 10 årene som jeg har vært i klubben, har ingen andre lag vært i nærheten av å kvalifisere seg til Bring-sluttspillet, sier Anders H. Pettersen i Kjelsås Håndball. Les også hva han mener om nivåinndeling.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.04.2017 kl 20:35

KJELSÅS:Bringserien er et nasjonalt seriespill i håndball, hvor de beste lagene, utenom regionsspill og landslagsspill, deltar.

Både Kjelsås jenter-00 og gutter-00 kvalifiserte seg til Bringserien i år.

Sistnevnte er faktisk ubeseiret gjennom hele kvalifiseringsspillet.

LES OGSÅ: Hva tror du bussjåføren gjorde da Holger var noen få meter unna holdeplassen?

– Gutta våre har et veldig stort potensiale, sa treneren tidligere i Nordre Aker Budstikke. Les hele saken her.

Men kjelsåsjentene er ikke så mye dårligere de, for som gutta, har de også nå kvalifisert seg videre til nasjonalt sluttspill i Bringserien, på Jessheim is og flerbrukshall, og Jessheimhallen 28-30. april 2017.

Sterk prestasjon

– Dette er en veldig sterk prestasjon av begge lag. Det betyr at man er blant de 12 beste 15/16 års lagene i landet. I løpet av de 10 siste årene som jeg har vært i klubben, har ingen andre kjelsåslag klart å kvalifisere seg til Bring-sluttspillet, sier håndballansvarlig - og selv trener - i Kjelsås håndball, Anders H. Pettersen.

– Faktisk ingen som har vært i nærheten, legger han til.

Og heller ikke tidligere i kjelsåsklubbens historie.

Hvordan har disse 16 - og kanskje 17-åringene - blitt så gode?

– Grunnen til at de har klart det er vel mye. Men begge grupper har hatt dedikerte foreldretrenere, samt veldig ivrige foreldregrupper. Etterhvert har de fått inn flinke eksterne trenere som har tatt de enda videre, forklarer Pettersen.

Ny hall

Men hjelper jo ikke med gode trenere, hvis ikke spillerne også er gode.

– Det er jo selvsagt også mange dyktige spillere, spillere som nok nyter godt av at vi for noen få år siden fikk nye Kjelsåshallen, som sto klar med alle de nye fasilitetene med styrkerom, mer trening i nærmiljøet og mer til.

– Og så er det blitt skapt et miljø med fokus på trening, og det å bli litt bedre hver gang man er på trening. Dette er to gjenger som er seriøse, men som samtidig har det gøy med håndball!

Nivådeling eller ikke

Pettersen trekker også frem debatten rundt nivådeling.

– Det som nok skiller disse to gruppene fra de fleste andre grupper, og som er mye diskutert i media, er at de i større grad enn mange andre grupper, ikke har delt inn spillergruppen i nivåer. Alle både trener og spiller kamper sammen.

– Selvsagt er det noen som spiller mer på nivå 1 enn på nivå 2, mer jo eldre de blir. Men i disse gruppene har det vært svært lite nivåinndeling på gutte og jentesiden.

Begge gruppene har to lag med i seriespill.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...