Nordre Aker Budstikke

Gratis friluftskino:

Se hvilken film de viser i år!

Lørdag 31. august kl. 20 arrangerer SiO gratis friluftskino på Kringsjå studentby. Musikkglade studenter og naboer inviteres til å se kinosuksessen Bohemian Rhapsody. Foto: SiO

Lørdag 31. august kl. 20 arrangerer SiO gratis friluftskino på Kringsjå studentby. Musikkglade studenter og naboer inviteres til å se kinosuksessen Bohemian Rhapsody.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Høsten er tid for utekino i Oslo. Nå og de kommende ukene kan du se film utendørs sammen med andre folk en rekke steder i Oslo. Bislett Stadion, Ekebergrestauranten, St. Hanshaugen og Storo amfi ved Storosenteret er noen av stedene.

Ved Storosenteret var det forresten Nordre Aker Budstikkes lesere som bestemte hvilken film som skal vises 7. september. Du kan se hva det ble, her!

Kringsjå-tradisjon

Førstkommende lørdag er det klart for friluftskino på Kringsjå Studentby for sjette gang. Arrangementet har blitt en semesterstarttradisjon for studentbybeboere, andre studenter og folk fra nabolaget. I fjor deltok 3000 studenter og naboer.

– Det er bare å invitere med deg så mange studievenner eller naboer du vil på kino og popcorn, sier Vetle Bo Saga, student og styreleder i SiO.

– Vi lover at det blir godt stemning.

Queen

På programmet står den delvis biografiske filmen om bandet Queen, «Bohemian Rhapsody». Filmen er en hyllest til bandet og vokalist Freddie Mercury som ble en legende i rockemusikkens historie. Rami Malek mottok Oscar for beste mannlige skuespiller for rollen som Freddie Mercury, og filmen har også vunnet Oscar-priser for lydredigering, lydmiksing og klipping. Filmen kom i 2018 og er regissert av Bryan Singer.

SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå Studentby flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen.

– Vi håper Kringsjå torg blir fylt av studenter og naboer på piknikpledd foran lerret, sier Saga.

Det er ikke tilfeldig at friluftskinoen er lagt til akkurat Kringsjå. Kringsjå studentby er bynær, men har en unik beliggenhet med Oslomarka som nærmeste nabo og store uteområder, skriver SiO.


Filmen vises på det nye torget i studentbyen lørdag 31. august kl 20.00, og SiO spanderer popkorn og pledd så langt det holder.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...