Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Se Kjelsås - Finnsnes i opptak!

Per-Jarle Heggelund intervjuer Sven Bisgaard Sundet fra NRK P3 i vårt provisoriske tv-studio på Grefsen stadion. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

DittOslo hadde både profesjonell kommentator og gjester i studio da vi sendte serieåpningen til Kjelsås mot Finnsnes i 2. divisjon. Her kan du se hele sendingen i opptak.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2014 kl 15:29

GREFSEN: Kjelsås startet 2014-sesongen med besøk av nyopprykkede Finnsnes. Etter en tam omgang endte kampen med 3-1-seier til hjemmelaget, og du kan se høydepunktene her!

I anledning Finnsnes sitt comeback i 2. divisjon, tok Finnsnes-entusiast og Cmore-kommentator Per-Jarle Heggelund turen fra Stockholm for å kommentere kampen.

Heggelund kjenner også Kjelsås godt, og han hadde invitert med seg flere kjentfolk fra både media og norsk fotball til å bidra i sendingen. Det resultaterte i både studiosending i pausen og intervjuer før og etter kamp, i tillegg til faglige innspill underveis i de to omgangene.

I vinduet over kan du gjenoppleve det hele, enten du var på stadion og så kampen med egne øyne, eller fulgte vår sending direkte.

I sendingen treffer du, i tillegg til Per-Jarle Heggelund, Josimar-redaktør Frode Lia, Sven Bisgaar Sundet fra Heia Fotball på NRK P3, kommentator Espen Ween fra Cmore og tidligere Finnsnes-spiller og Thomas Magnussen, som har spilt for Finnsnes, men bor rett ved banen på Grefsen.

Vi byr også på intervjuer med Finnsnes-trener Bjørn «Bummen» Johansen og spiller Mikael Olsen, samt Kjelsås-trioen Simen Møller, Mads Knedal og Julian Møller. 

Journalist Lars Eide fra ANB bidrar også med taktiske analyser i løpet av kampen.

Er du av den utålmodige typen, kan du høydepunktene fra kampen her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...