Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Se Kjelsås mot KFUM live i første serierunde

Kjelsås møter KFUM i første seriekamp. Den kan du se live på Nab.no. Foto: ALEXANDER REIN

Nordre Aker Budstikke viser kampen KFUM–Kjelsås lørdag klokken 16.00. Sendingen starter 15.50.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2015 kl 18:09

EKEBERG/KJELSÅS: Hvis du ikke har anledning til å ta turen til Ekeberg for å heie fram de blåkledde på KFUM Arena lørdag klokken 16.00, kan du følge oppgjøret her!

Nordre Aker Budstikke vil nemlig formidle levende bilder fra Kjelsås' første kamp i 2. divisjon denne sesongen.

 

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Kampen kan du spille av direkte i videovinduet over (eller følge denne linken hvis du ikke får opp streamen).

Sendingen starter klokken 15.50 på lørdag. Før dette tidspunktet vil du ikke kunne starte videoen.

Det er Christian Haksø som filmer og kommenterer kampen.

Satser på plass i toppen av serien

Kjelsåskaptein og midtbanespiller Espen Frøystveit tror godt på en plass i toppen i serien i år også. Eller kanskje enda bedre.

– Ja vi satser jo alltid på å rykke opp foran hver seriestart. Kan jo ikke si at vi ikke vil rykke opp heller, gliser Frøystveit, men legger til at det er en tøff «trikkeliga» som venter.

Nordre Aker Budstikke samlet Kjelsås, Lyn og Skeid til en uformell duell før seriestart denne uka. Se hvordan det gikk her!

LES OGSÅ:

Har hentet Cham

Denne uken bekreftet Kjelsås at de har hentet Markus Norheim Cham, til laget.

27-åringen har en fortid hos blant andre Frigg, KFUM, Lyn og Moss. Han figurerte i treningskampene mot nettopp Moss, Lørenskog og Drammen BK, men har fått noe varierende spilletid de siste sesongene — likevel står han oppført med 17 mål på sine siste 45 matcher på 2. divisjonsnivå, skriver klubben.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...