Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Se Lyn - Fyllingsdalen direkte her

Vi viser kampen mandag kl. 18.00.

Lyn tar imot Fyllingsdalen til årets første seriekamp. Se den direkte her. Foto: Foto: Alice Johansen

Lyn møter Fyllingsdalen i serieåpningen på Bislett andre påskedag. Kampen kan du se direkte her på dittOslo.no.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2014 kl 22:44

BISLETT: Som i fjor vil vi i dittOslo.no vise mange av Lyns kamper direkte på våre nettsider. Vi starter allerede i serieåpningen, når Lyn tar imot Fyllingsdalen på Bislett.

Kampen kan du se i vinduet øverst i artikkelen.

Er du på vår mobilversjon, kan du se kampen i eget vindu ved å klikke her.

Tilbake til Bislett

Serieåpningen markerer også en ny start for Lyn, som har byttet hjemmebane fra Frogner stadion til Bislett før årets sesong. Klubben håper det skal gi både mer entusiasme og bedre sportslige resultater.

Første motstander i 2. divisjon 2014 er Fyllingsdalen. Klubben, som er en sammenslutning av Fyllingen og Løv Ham, hadde sin første sesong i seriesystemet i fjor. Det endte med en fjerdeplass.

Både Lyn og FKF er tippet høyt på tabellen i 2014, men det har ikke luktet svidd av noen av lagene i treningskampene i vinter.

Antatt lagoppstilling

Armin Sistek har vært skadet for Lyn. I tillegg er det et par usikkerhetsmomenter, men lagoppstillingen blir trolig ikke altfor ulik den i forrige ukes treningskamp mot Follo FK:

Thomas Sandsør - Faisal Dahir, Mads Dahm, Qendrim Lipoveci, Jørgen Richardsen - Bjørn Lidin Hansen, Gøran van den Burgt - Runar Brenden, Rune Isaksen, Didrik Sereba - Kim Holmen.

Fyllingsdalen har også noen småskader i troppen, men klubbens offisielle nettside melder at dette trolig blir laget mot Lyn: 

Stefan Hagerup - Anders Hella, Jakob Glesnes, Denis Ljubovic, Kim Ellingsen - Ahmed El Amrani, Ståle Steen Sæthre, Lars Kallevik, Tor Mattis Kåven - Eirik Kampenes, Christoffer Hafsås

Les større forhåndsomtale av kampen på lyn1896.no!

Kampstart på Bislett stadion er klokken 18.00 mandag. 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...