Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Se Lyn-målene fra 2013 her!

HYL: - Noen hyler som 13 år gamle jenter, mener Lyn-spiller Birger Rasmussen. Foto: Alice Marie Johansen

Vi i dittOslo har fulgt Lyns kamper tett denne sesongen. Her er alle målene vi har fanget opp på video!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2013 kl 12:21

OSLO: Lyn gjorde denne sesongen comeback i norsk toppfotball, da laget rykket opp i 2. divisjon. Samtidig begynte vi i dittOslo å streame Lyn sine kamper direkte på våre nettsider.

Det ble en begivenhetsrik sesong for begge parter.

Lyn var tidvis plaget av skader, vanskelige baneforhold på Frogner stadion og lav effektivitet foran mål. Vi i dittOslo måtte gi oss i kast med ny teknologi og kjempe mot plutselige regnskyll, dårlige internettlinjer og høydeskrekk for å formidle kampene.

Mange høydepunkter

Disse utfordringene, kombinert med noen bortekamper uforholdsmessig langt unna Oslo, har gjort at vi ikke har fått med oss alle Lyn-målene i årets sesong. Men en hel del er det blitt likevel.

I videoen over kan du se alle Lyn-målene vi har filmet - og sendt direkte - i årets sesong. 

Husker du for eksempel Rune Isaksens frisparkperle mot Tønsberg, Johannes Johannessens trippel mot Harstad eller Andreas Moens mange fulltreffere tidlig i sesongen? Her får du gjenoppleve gamle minner.

Engasjerte kommentatorer

Og har du bare sett kampene på stadion tidligere, kan du her oppleve de fleste med kommentator. Det skal i alle all ikke stå på innlevelsen når Joachim Westher Andersen og Torgrim Jablonski formidler Lyn-kamper.

Hvordan gikk det for eksempel da Joachim ville vedde en Cola på Lyn-scoring på et frispark? Finn ut i videoen!

Vi håper å komme tilbake med mange hyggelige Lyn-øyeblikk i 2014 også!

Les også: Dette tenker trenerne om neste års 2. divisjon

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...