Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Se Lyn - Vard Haugesund direkte

Kampstart lørdag klokken 15.00.

DAGENS FØRSTE MÅL: Her setter Rune Isaksen inn 1-0-målet mor Brann 2 på straffespark. Dødballeksperten kan bli viktig mot Bærum, hvor Lyn må være dødelig effektiv på de sjansene som kommer. Foto: Alice Johansen

Lørdag møtes Lyn og Vard Haugesund på Bislett. Kampen kan du se direkte her!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2014 kl 16:00

BISLETT: Lyns seiersrekke hjemme på Bislett ble brutt, da Jonas Ryggs menn spilte 1-1 mot Grorud mandag for to uker siden. Lørdag kan laget imidlertid gjenreise fortet, når Vard Haugesund kommer på besøk.

Kampen kan du se direkte i vinduet øverst i artikkelen fra klokken 15 på lørdag!

Vard Haugesund er imidlertid ingen hvem som helst. Laget ligger på andreplass i avdelingen, hele ti poeng foran Lyn. Lyn klarte riktignok 1-1 i bortekampen i Haugesund i sommer, noe som lover godt for mulighetene til et godt resultat også på lørdag.

Lyn har vært et meget sterkt hjemmelag etter at Jonas Rygg overtok treneransvaret i klubben. Før 1-1-kampen mot Grorud sto laget med fire strake hjemmeseire. Den gode hjemmeformen har hjulpet Lyn-laget et stykke opp på tabellen, men det er fremdeles ekstremt jevnt i 2. divisjon avdeling 3.

Kun 12 poeng skiller andreplass fra nedrykksplass, og Lyn er blant de syv lagene med mellom 22 og 25 poeng. Laget er dermed avhengig av å fortsette å plukke poeng for å få nedrykksstreken på avstand.

Lyn kommer ifølge klubbens egne nettsider til kampen uten suspensjoner, og det er derfor grunn til å tro at hjemmelaget stiller et betydelig sterkere mannskap en i bortekampen mot Egersund sist helg. Vard Haugesund mangler på sin side et par sentrale spillere med karantene.

Kan du ikke komme til Bislett, kan du se kampen direkte her. Sendingen begynner cirka ti minutter før kampstart på lørdag!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...