Nordre Aker Budstikke

Ble stoppet av korona, men nå kan du se Nydalenrevyen 2021 her!

– Vi er veldig stolte over årets revy, sier revysjef Helene Sofie Tveter Kivle.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.06.2021 kl 15:14

NYDALEN: Nydalen videregående skole måtte gå fra scene til film for å fremvise årets revy. Selv om formatet ble annerledes enn forutsett har revyfilmen blitt tatt godt imot av seerne.

Du kan se hele revyfilmen i videovinduet øverst i denne saken!

– Høsten 2020 så det ut til at ting skulle gå tilbake til normalen og vi satset på en vanlig forestilling med 200 publikummere. Men det kom fort restriksjoner og smitte som gjorde at vi måtte tenke nytt, sier revysjef Helene Sofie Tveter Kivle (18).

Kivle, Embla Heidum Hasvoll og Signe Hvalgård Borg har sammen vært sjefer for årets revy. De opplevde mange utfordringer de ikke hadde sett for seg da revyen ble planlagt. Restriksjonene førte til at skuespillerne og instruktørene ikke fikk øvd like mye og slik de hadde forestilt seg.

Revyskuespiller Emma Spetalen Magnusson, Solaia Lund og Lovise Bergset Janols, sammen med revysjef Helene Sofie Tveter Kivle. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Gode tilbakemeldinger fra elevene

– Vi er veldig stolt over å ha fått noe til i det hele tatt. Vi gikk mange runder hvor vi vurderte å avlyse alt. Mange ble demotiverte da vi forsto det ikke kom til å være publikum fysisk i salen, sier Kivle.

Revysjefen forteller det tok tid å planlegge filmen og at filmingen stadig måtte utsettes. En helg i mai lot det seg likevel gjøre.

Kivle legger til det er ekstra godt med gode tilbakemeldinger ettersom flere av skuespillerne var nervøse for filmformatet. Å lage film betydde at de ikke kom til å få den samme publikumresponsen som fra å spille på scenen.

– Vi er veldig fornøyd med resultatet. Mange av elevene på Nydalen har fått den med seg og er glad vi har klart å få det til. Det er fint å høre at mange syns revyen er morsom, sier Kivle.


Selv med restriksjoner og utfordringer har skolerevyen klart å lage et resultat de er stolte av. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...