Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Se opp for ape med krutt i!

Det må være skikkelig krutt i apen som etter sigende er innesperret bak en dør ved Huken pukkverk.

UGLESETT: Det er slett ikke lett å være ugle på Grønland. Den kan smile så pent den bare vil til forbipasserende, men får trolig ikke mat. Foto: Foto: Aylin Gustavsen

Det må være skikkelig krutt i apen som etter sigende er innesperret bak en dør ved Huken pukkverk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2014 kl 12:12

OSLO: Bor du i hovedstaden er sjansen stor for at du kan oppleve alt fra elg, rådyr og grevling til bever på nært hold.

Skal man tro skilt rundt omkring er det også andre, mer spennende dyr i Oslo ...

LES OGSÅ: Har du sett på magen for noen skilt?

Miljøfarlig ape

At det for eksempel finnes eksplosive aper i hovedstaden må jo være en sjeldenhet?

Ved Huken pukkverk er det nettopp en eksplosiv ape man advares mot, så de som tror denne omstridte virksomheten ved markagrensen skal nedlegges på grunn av støv og støy tar nok grundig feil ...

SE BILDESERIE AV RARE SKILT I OSLO HER

Ugler i mosen

At det er ugler i hovedstaden er vel neppe noe sjokk, men at det settes opp skilt om at man ikke skal mate dette bevingede vesenet er ikke fullt så vanlig. Undertegnede har i alle fall ennå til gode å oppleve en ugleflokk som stjeler mat fra spurvene og plager forbipasserende med eh ... uglerier.

Problemet med ugler er dog ikke så stort på Grønland, skal man tro bildet vi er blitt tilsendt.

På Grønland er det tydeligvis én ugle som irriterer grunneier, mens det ved t-banestasjonen på Majorstua er satt opp skilt der uglene omtales i flertall.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det på Majorstua ikke er forbudt å mate uglene, men å male dem.

Skal man trekke noen slutninger av dette, må det være at (f)uglekikkere har størst sjanse for å treffe på tynne og fargerike ugler på østkanten.

LES OGSÅ: Her skal det være ille etter klokken 22

Tips oss!

Har du sett et morsomt, pussig, barnslig, frekt eller irriterende skilt et eller annet sted i Oslo?

Knips et bilde og send det inn til oss på nett@dittoslo.no så vi kan få det med i bildeserien vår over rare skilt i Oslo.

LES OGSÅ:

Fisefint på Holtet

Bø for Bøler

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...