Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Se Sander (11) danse på scenen med selveste Justin Bieber!

Sander helt til venstre - med de andre heldige jentene som skal danse. Fra venstre Tiva, Gabriella, Angelen, og Mona Berntsen, nest ytterst til høyre, som er en av Biebers dansere fra før av. Foto: PRIVAT

– Jeg fortalte det til vennene mine, og de skjønte ingenting. De trodde jeg tulla, forteller den unge danseren fra Grefsen. Se video av Sander danse med Justin Bieber her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2016 kl 00:43

GREFSEN: Sander Greenberg Bergheim, 11 år, fra Disen skole er valgt ut fra tusen andre dansere til å danse på scenen med Justin Bieber på Telenor arena fredag kveld.

– Jeg ble tipset fra Mona Berntsen, Justin Biebers norske danser, om at det var mulig å være med på audition som danser til konserten på Telenor Arena. Jeg lærte meg koreografien og freestylet på en video som ble lagt inn på you tube til en gitt tidsfrist, forteller 11-åringen.

Den videoen kan du se til høyre for saken. Etter intervjuet med Sander, har Nordre Aker Budstikke oppdatert saken med fersk videonutt fra konserten fredag kveld i Telenor Arena - den kan du se her - Sander med svart caps til høyre.

Forhåndsintervjuet med Sander fortsetter her:

En av fire

Bare to dager senere fikk mammaen til Sander en mail.

– Jeg var en av de fire barna som får danse med Justin Bieber i dag, fredag.

Og selvfølgelig ble stor jubel.

– Når mamma ringte meg å fortalte at hun hadde fått beskjed om at jeg hadde blitt plukket av tusener av deltagere, kom jeg akkurat ut av timen fordi skoledagen var ferdig. Jeg fortalte det til vennene mine, og de skjønte ingenting. De trodde jeg tulla!

– Men vi ble skikkelig glade da, og skreik og var helt gærne! Jeg følte meg glad for at jeg hadde danset det beste jeg kunne!

Så går han også ifølge seg selv i verdens kuleste klasse, klasse 6A ved Disen skole.

Foto: PRIVAT

Oslos råeste

Til daglig danser Sander ved Subsdans.

– Det er Oslos råeste dansestudio. Jeg danser hip-hop, popping og krumping, og er en del av talentutviklings programmet Subsdans Crew. Jeg er heldig som har Norges beste dansepedagoger som trenerene: Camilla Tellefsen, Mathias Jin Budtz og Marikken Bratlie, forteller Sander, som har danset i rundt fire år nå.

Fredagen skal det øves og øves.

Purpose

– Jeg skal være back stage hele dagen, og skal øve koreografi på scenen fra klokken fire. Men selve dansingen på scenen er bare under dansen "Purpose" sammen med Justin Bieber. Så kanskje fem minutter?

– Det er jo en ære å få danse med Justin Bieber. Det er nesten like bra som å få danse med Michael Jackson, og kjempemulighet for meg. Jeg er vel ikke akkurat noen Belieber, men synes det er kul beat på en del av musikken hans.

Og det er vel noen unge jenter som er ganske misunnelig på Sander nå.

– Jeg tenker at de hadde nok  hatt lyst til å være der oppe der ja.

Og moves'ene sitter nå.

– Ja, jeg syns de sitter veldig bra! 

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...