Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Se Skeid direkte fra Norway Cup

Spiller gruppefinaler tirsdag.

Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

Skeid har lange tradisjoner for å gjøre det bra i Norway Cup. Tirsdag viser vi to kamper med klubbens lag direkte.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.07.2014 kl 18:27

EKEBERGSLETTA: Skeid stiller med ti lag i årets Norway Cup, og enkelte har gjort det meget bra i åpningskampene.

De eldre guttelagene har imponert spesielt. G14, G16 og G19 står til sammen med seks seire på seks kamper, og 30-1 i målforskjell.

Tirsdag kan du se de unge Skeid-guttene i aksjon når de skal gjøre opp om seirene i sine grupper, selv om du ikke har muligheten til å ta turen til Ekebergsletta.

Vi sender nemlig begge lagenes gruppefinaler direkte her på dittOslo.no.

G16 spiller møter Nesbyen klokken 18.30, mens G19 spiller mot Neset FK klokken 19.30. Vi starter sendingen cirka klokken 18.00 og vil også by på både intervjuer og stemningsrapporter underveis.

Kampfakta:

G16: Skeid - Nesbyen IL, Ekeberg bane 10, kl.18:30 (2x25 min, 5 min pause)

G19: Skeid - Neset FK, Ekeberg bane 7, kl.19:30 (2x30 min, 5 min pause)

Så klikk inn og se flott fotball fra flott ungdom i verdens største fotballturnering !

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...