Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Seksåringene får starte på Disen skole likevel

FORELDRENE: Disenforeldrene, som nå nok er veldig glade, kjempet for å få barna inn i skole i bydelen, fortrinnsvis Disen som barna naturlig sogner til, fra venstre: Karen Hauge, Lise Marie Pettersen, Hilde Bagge, Marit Sørheim, Unni Skjønnhaug og Sverre Haugen Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I dag ble det klart at seksåringene fra Disen, som skulle sendes til skolestart på Refstad, likevel får plass på Disen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2015 kl 16:02

DISEN: – Dette er helt fantastiske nyheter - nå ble jeg så veldig glad. Dette var så flott å høre, sier en av foreldrene til seksåringene som var henvist til Refstad skole, Marit Sørheim på telefon onsdag ettermiddag.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

I mail fra Utdanningsetaten til Nordre Aker Budstikke, står det i ettermiddag følgende:

– Situasjonen løst seg

Situasjonen på Disen skole har løst seg på grunn av skolebyttesøknader til andre skoler. Det betyr at ingen elever henvises til Refstad skole. Disen skole sender ut vedtak om skoleplass i dag, skriver Hild Lamvik, fungerende kommunikasjonsdirektør i Utdanningsetaten.

Refstad

Det var mandag morgen Nordre Aker Budstikke fortalte om seks familier fra Disen, som nylig fikk beskjed om at seksåringene i familiene, ikke fikk plass på Disen eller Grefsen skole, slik de trodde. Men derimot ble de henvist til skolestart høsten 2015 på Refstad.

Men nå har altså situasjonen løst seg.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...