Nordre Aker Budstikke

Selma (15) inn i landslagstroppen

Selma Pettersen (15) i blå drakt for Lyn, fra tidligere kamp. Foto: PRIVAT

Hun har «alltid» spilt fotball, og nå er hun med i landslagstroppen for jenter 15 år. – Jeg er så veldig glad og takknemlig! sier Selma Pettersen (15) fra Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2018 kl 23:03

KJELSÅS: I dag kom uttaket til samling for årets jenter 15-landslag. Og der var det en jente fra Nordre Aker, nemlig Selma Pettersen fra Kjelsås.

I samme sak fra fotball.no, kan også leses at flere Lyn-spillere også er tatt ut til talentleir i sommer.

Kjelsås og Lyn

Selma Pettersen startet fotballkarrieren i Kjelsås Fotball, i sesonger spilte Selma også med gutta. Før hun i 2016 gikk til Lyn Fotball. Der spiller hun blant annet på juniorlaget til Lyn.

– Nå er jeg så veldig glad og takknemlig, forteller midtstopper Selma til Nordre Aker Budstikke, mandag, om uttaket til landslagssamling.

Moro å nå målene

Hun har «alltid» spilt fotball, og det er moro.


– Det er masse glede i å spille fotball. Og det er gøy å sette seg mål, og jobbe beinhardt for å nå målene. Å bli tatt ut til landslagstroppen for jenter-15 har så absolutt vært ett av målene mine, sier en veldig fornøyd ung fotballspiller fra Kjelsås og bydelen.

– Det ble tidlig fotball på meg. Også sikkert fordi broren min spilte mye fotball. Jeg drev jo litt med håndball også, og litt med langrenn. Men det var fotball som var mest moro!

I tillegg til Selma fra Lyn, ble også Lyn-spiller Thea Sørbo tatt ut på samme samling for jenter-15-landslaget, men Thea bor på Nesodden. I tillegg er Monica Isaksen fra Lyn tatt ut til det NFF kaller skyggelandslaget.

LES OGSÅ:

Derfor fikk elevene sjokoladekake av læreren, mandag morgen


Kjelsåsspeidernes dag: Morsommere med treverk enn metall og plastikk

Se ALLE olabilene som deltok i Nordberg Grand Prix! Alexander satte fartsrekord i Langmyrgrenda

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...