Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Seniorene på Kuben 62+ trenger svar

SVAR: Ingeborg Briseid Kraft ber om en avklaring om hva som skal skje med Kuben 62+ på Kjelsås. Foto: Privat / Karl A. Kjelstrup

MENINGER: Det er mye som henger i en løs tråd for Kuben 62+, og rundt spisebordene surrer ryktene. Vil seniorsenteret ligge i Kjelsåsveien frem til sommeren?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Bygget i Kjelsåsveien 114-116, der seniorsenteret Kuben 62+ holder til, skal rives. Et nytt bygg med Omsorg+-boliger skal bygges. Det er sagt at arbeidet vil starte i 2020, men få kjenner fremdriften i prosjektet. I mellomtiden skal Vann- og avløpsetaten visstnok bruke tomten til riggplass når det skal legges nye avløpsrør.

I tillegg ser det ut til at driften av seniorsenteret må legges ut på anbud, og i så fall vil senteret få nye drivere. Ingen vet om og hvordan det vil påvirke tilbudet.

Det er mye som henger i en løs tråd for Kuben 62+, og rundt spisebordene surrer ryktene. Vil seniorsenteret ligge i Kjelsåsveien frem til sommeren? Hvor vil et eventuelt midlertidig senter lokaliseres? Vil man få servert middag i byggeperioden? Driverne av senteret kan ikke gi dem svar, de kan ikke engang si om det vil være dem eller noen andre som drifter Kuben 62+ neste år. De som bør vite mest, vet minst.

Etter å ha undersøkt både her og der kan heller ikke jeg si noe om fremtiden til Kuben 62+. Men noen kan, og dette er en oppfordring om å gi informasjon til de som blir berørt. Seniorene våre trenger svar!

DELTA I DEBATTEN! Send ditt innlegg til meninger@nab.no!

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...