Nordre Aker Budstikke

Ser an været - så kommer de hvite stripene

Forrige helg var det fortsatt ikke malt på nytt gangfelt her i Maridalsveien, ved Skibakken busstopp. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Gangfeltet forsvant med den gamle asfalten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2018 kl 20:51

MARIDALEN: For et par uker siden fortalte lokalavisa om at gangfeltet i Maridalsveien forsvant, i forbindelse med at det kom ny asfalt på et strekke i veien.

– Som naboer av krysset Maridalsveien/Frysjaveien, opplevde vi for en ukes tid siden at asfalten fra krysset og ned til Carl Kjelsens vei ble fjernet, og det ble lagt ny. Trafikkøyen og gangfeltet som muliggjorde kryssing av Maridalsveien fra Skibakken, og fra den nye Skibakketrappen, forsvant også, skriver leseren til lokalavisa, som publiserte saken 24. september.

– Med mange skolebarn som krysser, stor aktivitet i trappa og generelt mange myke trafikanter siden busstoppet er rett ved, er vi spesielt bekymret, la også leseren til.

Sykkelprosjektet

Nordre Aker Budstikke tok kontakt med Bymiljøetaten om saken, som henviste videre til Sykkelprosjektet i Oslo:

Rød asfalt skal legges tirsdag denne uken (journ. anm. 25. september), og oppmerking oppmerking kommer på plass kort tid etter det, sa Espen Skran, kommunikasjonsrådgiver i Sykkelprosjektet i Oslo kommune i samme sak, om gangfeltet som forsvant - her kan du lese hele den tidligere saken i lokalavisa.


Men forrige uke var fortsatt ikke gangfeltet malt opp - nå forklarer Sykkelprosjektet hvorfor:

– Vi har en reklamasjon på asfalten som utbedres tidlig denne uka, og dette må gjøres før oppmerking. Oppmerkingen vil da gjøres så raskt været tillater det, i følge kommunikasjonsrådgiver i Sykkelprosjektet, Espen Skran.

Stemmer det at det først ble asfaltert med vanlig sort asfalt der sykkeldekket går nå (se bildet) og så ble den sorte asfalten frest opp igjen, der det er lagt på rød sykkelvei?

– Ja, det er vanlig prosedyre når det samtidig er behov for å skifte ut asfalt i kjørebanen. Det er også derfor det har tatt noe tid, fordi den svarte asfalten må herde før den freses, avslutter Skran.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...