Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kommentar:

– Sett opp skilt – her kjører mange feil

Krysset mellom Grefsenveien/Kjelsåsveien/Midtoddveien forvirrer mange, mener innleggsforfatteren. Han etterlyser et skilt mot Teknisk museum til venstre ned Kjelsåsveien for dem som kommer kjørende Grefsenveien. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Med skilt kan mye irritasjon, forvirring og frustrasjon unngås for alle de bilførere som ikke er lokalkjent her, skriver Kjelsås-beboer John Gulbrandsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Jeg kommer ofte kjørende nordover bort Grefsenveien mot trikkeholdeplassen ved
Prix-butikken.

Der krysser Kjelsåsveien trikkesporet og går nedover mot Frysja.

Når jeg kjører her og når jeg ligger bak en bil, i hvert fall hvis det er en bil med «ikke-Oslo-skilter», tar jeg alltid et veddemål med meg selv om at han kommer til å følge trikkesporene rett frem – bortover Midtoddveien (og sannsynligvis kjøre feil). Ettersom han eller hun ganske sikkert skal videre nedover Kjelsåsveien, antagelig til Teknisk museum.

I 9 av 10 tilfeller tipper jeg rett. Han kjører videre bortover Midtoddveien. Jeg følger jo etter på min vei hjem. Usikkerheten viser seg snart. Han sakker farten ser seg om, men kjører videre. Helt til bilisten finner et sted å snu, lenger bort i veien, og kjører tilbake.

Dette lille problemet bør kunne løses enkelt. Få rette myndighet til å sette opp to skilt,synlig på et egnet sted ved Prix-butikken med tekst «Kjelsåsveien» og «Teknisk Museum». Mange kjører jo feil. Med skilt kan nok mye irritasjon, forvirring og frustrasjon unngås for alle de bilførere som ikke er lokalkjent og er på besøk i bydelen vår.

John Gulbrandsen
Kjelsås

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...