Nordre Aker Budstikke

Setter babyene på venteliste for å sikre plass her

Allidretten i regi av Kjelsås IL er populær. Foto: KJELSÅS IL

– Ungene er fortsatt fulle av energi etter enn lang dag i barnehage, men på trening skal de. Med en drikkeflaske, forteller «Allidrettens mor», Hege Kommandantvold.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2018 kl 12:23

KJELSÅS: Populære Allidretten har holdt på i flere tiår, siden 1991 ledet av Hege Kommandantvold. Og treningene for de minste, fra fire år til seks år, er svært populær:

– Mange foreldre vet om tilbudet og setter barna på venteliste allerede fra de er født for å sikre seg plass på ønsket sted, eller i ønsket idrettshall, fire år frem i tid. Barna starter opp den høsten i det året de fyller fire år, forteller Hege.

Fra populære Allidretten i Kjelsås IL. Foto: KJELSÅS IL

Fra to til 19

Hun har vært trener for allidretten siden 1991, nå er det snart ny rundt, fra og med uke 37.

– Da jeg startet opp var det kun to partier i uka, nå er det 19! Jeg elsker å trene disse barna, å kunne gi de en myk introduksjon til morsom og trygg trening i gymsal sammen med en foresatt. Gleden og iveren jeg møter hver gang vi møtes gjør at jeg syntes det er like moro å holde på med dette år etter år, forteller Hege videre.


I 2014 mottok Allidretten 25.000 kroner til ustyr og oppgradering av utstyr. Hege Kommadantvold bakerst til venstre i lilla genser. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

LES OGSÅ: Allidretten mottok 25.000 kroner til videre arbeid

Motivasjon og mestring

Det er rundløyper, lek med baller, erteposer, rockeringer, stafetter, trampoline, air track og sangleker med mer. Hun forteller at treningene med barna, hvor hun ser motivasjon og evne til mestring er inspirerende:

– Faktisk helt herlig å se! Glade, smilende barn og voksne som sammen møter idretten på en "forsiktig" lekende måte. Ungene er fortsatt fulle av energi etter enn lang dag i barnehage, men på trening skal de. Med en drikkeflaske under armen, shorts og t-shirts stormer de inn i gymsalen hver uke klar for ny trening, forteller Hege, og at det i skrivende stund er noen plasser ledig på enkelte steder for kommende sesong, som går helt til 1. juni neste år.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...