Nordre Aker Budstikke

Setter foreløpig punktum for En kveld hos Kloppen på Tåsen

Solveig Kloppen har invitert gjester hjem til seg i Tåsen Hageby i fire sesonger på TV 2. Nå blir det en foreløpig pause for programmet. Foto: ESPEN SOLLI/TV 2

Etter fire sesonger har TV 2 valgt å legge suksessprogrammet på is inntil videre, melder VG.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

TÅSEN: En kveld hos Kloppen er en underholdningsserie vist på TV 2 siden 2015. I serien inviterer programleder Solveig Kloppen i hver episode tre ulike kjente personer hjem til sin egen bolig i Tåsen hageby for matlaging og samtale.

Programredaktør i TV 2, Jarle Nakken, bekrefter til VG at det ikke blir noen sesong av prateprogrammet fra Tåsen i 2020.

– Vi er veldig godt fornøyde med den jobben Solveig har gjort, programmene, gjestene og samarbeidet med produksjonsselskapet Monster. Solveig er en fantastisk programleder, som behersker mange sjangere, og hun er én av de viktigste profilene vi har i TV 2, sier Nakken til VG torsdag.

Han forteller at det er en helhetsvurdering av kanalens behov som er årsak til at serien enn så lenge legges på is. TV 2 understreker at det ikke nødvendivis betyr at konseptet er avsluttet for godt.

Ifølge VG har En kveld hos Kloppen omlag 300.000 seere per program, før strømmetallene fra TV 2 Sumo er tatt med.


Solveig Kloppen selv sier til VG at hun er lei seg for at det ikke blir en ny sesong, og at var det opp til henne hadde hun laget programmet i mange år til.

– Jeg kan ikke si at jeg føler at jeg er vraket, men jeg føler at programmet mitt er det, sier Kloppen til VG.

Les hele saken hos VG.

I 2016 skrev Se og Hør at ektemannen Kjartan Brügger Bjanesøy og barna Albert og Klara må flytte ut under innspillingen.

– For å være helt ærlig så synes de det er sånn passe. De må flytte ut i perioder hvor opptakene pågår, siden det er for mye å rigge opp og ned mellom opptakene. Så vi leier en leilighet i nærheten. Det må kunne beskrives som et i-lands problem. Vi har ingen grunn til å klage, sa Kloppen til bladet for tre år siden.


En kveld hos Kloppen er produsert av Monster Media og hadde premiere 26. januar 2015. Kloppen vant Gullruten for beste kvinnelige programleder for programmet i 2017. Programmet ble nominert til Gullruten 2018 i klassen beste underholdningsprogram, og Kloppen har blitt nominert til publikumsprisen under Gullruten 2016, 2017 og 2018.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...