Nordre Aker Budstikke

– Ikke noen dårlig uke!

Lyndamene var best på Kringsjå, og vant fortjent mot naboene lenger vest.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2019 kl 18:06

KRINGSJÅ: Lyns damer spilte sjette serierunde på Kringsjå, lørdag 27. april.

Etter seier forrige helg, borte mot Røa, sto jentene med seks poeng, etter tre uavgjort, en seier og et tap - hjemme mot LSK, før dommeren blåste igang kampen mot Stabæk lørdag.

Stabæk startet friskt de første minuttene av kampen, men det var Lyn som hadde spillet og var det beste laget på banen gjennom kampen.

Tomålscorer Linn Huseby

Linn Huseby ble dagens helt på Kringsjå, først satt hun 1-0 på straffe i 1. omgang, etter hands fra Stabæk-spiller. Scoringen smakte nok godt, etter straffebommen mot Kolbotn i tidligere kamp av samme Linn.

Så headet Linn nydelig ballen i mål, i 2. omgang, etter fint innlegg fra Vilde Hasund. Vilde gjorde en stor fotballjobb på kanten.


Tre poeng til til Lyn, etter 2-0 seier over Stabæk, lørdag 27. april. Foto: SKJERMDUMP/AMEDIA

Fortjent

Lyn var stadig frempå og kom til flere fine sjanser, også ved raske Runa Lillegård. I forsvar var Lyns Trine Skjelstad Jensen en bauta.

Fortjent vinner Kringsjå-jentene 2-0 over Stabæk.

– Ikke noen dårlig uke

Trener Ole Johan Aas sier blant annet til egen nettside etter kampen:

– Det er et solid defensivt fundament gjennom 2 x 45 minutter. Det kladder litt offensivt innemellom, og innemellom treffer vi. Det viktige er at uavhengig av hvordan det flyter offensivt, så må vi ta alt av returløp og fremstå solid defensivt. Konsekvensen er tre deilige poeng. Ikke noen dårlig uke dette her, å slå Røa og Stabæk!


Neste ut er Klepp borte - onsdag 1. mai.

HER KAN DU SE FLERE FOTBALLDETALJER FRA KAMPEN PÅ FOTBALL.NO

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...