Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Silya og Higasakite synger julen inn gratis

Artistene til desembertoner i Domkirken er klare

GRATISKONSERT: Silya skal skape julestemning gratis i Oslo Domkirke fredag 19. desember under Desembertoner. Foto: ARKIVFOTO

Noen av de beste artistene i Norden kommer når det inviteres til gratis julekonserter i Oslo Domkirke fredag 19. desember.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 01:34

SENTRUM: Det er femte året på rad Desembertoner arrangeres som et samarbeid mellom Oslo domkirke og Nordea om å gi en gave til Oslos befolkning til jul. Det blir to konserter, en klokken 17 og en klokken 20.

Artistbukett

Årets bukett med artister og medvirkende er Silya Nymoen, Highasakite, Thomas Dybdahl, Melissa Horn, OnklP & De Fjerne Slektningene, Trefoldighet jentekor og domorganist Kåre Nordstoga.

Et av resultatene av bankens samarbeid med Norsk kulturskoleråd finner vi også på scenen under årets Desembertoner, der de to talentene Ingrid Joramo Lund (13) og Mari Midtli (17) skal opptre.

Konsertene blir ledet av John Brungot og Atle Halstensen er kunstnerisk ansvarlig.

Konserten vil også bli sendt på TV2 20. og 27. desember.

LES OGSÅ: SPARKER LIV  GAMLE SVIGERMOR

Veldedig formål

John Sætre, direktør i Nordea, forteller i en pressemelding at arrangementet vil gjøre det mulig for alle å komme i julestemning og samtidig støtte et godt formål. Etter konsertene samles det inn en frivillig kollekt som går til Åpen Kirke. Prosjektet gjør Oslo Domkirke tilgjengelig store deler av døgnet for alle som søker det - fra Frogner-fruen til uteliggeren - og er et samarbeid mellom Oslo domkirke og Kirkens Bymisjon.

- Åpen Kirke skaper et frirom til de som trenger det, uansett tidspunkt på døgnet, og er et opplagt veldedig formål for oss å støtte, sier John Sætre.

SJEKK HVA BBC SKRIVER OM OSLO!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...