Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Simen Møller tilbake i Kjelsås

Returnerer til klubben i sitt hjerte

Simen Møller (til høyre) sammen med broren Julian etter Simens siste kamp for Kjelsås i 2010. Nå er Simen tilbake i klubben, og brødrene kan bli gjenforent. Foto: Foto: Anders Halvorsen

Etter tre år med fotball på høyere nivå, er Simen Møller tilbake i Kjelsås før 2014-sesongen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.01.2014 kl 15:00

KJELSÅS: Det blir nok gjensidig glede på Grefsen stadion denne sesongen, når Simen Axel Stamsø Møller vender tilbake til Kjelsås. Klubben bekrefter på sine nettsider at Møller er tilbake i blått i 2014.

Dermed har Kjelsås fått på plass en erstatter for spissen Karim Aoudia, som overraskende ikke fikk ny kontrakt med klubben før jul.

- Dette er selvsagt en kjempefin dag for Kjelsås fotball. At han nå velger å komme hjem til oss, og har tro på det vi holder på med, synes vi er veldig stas, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen til klubbens egen nettside.

Scoret i europacupen

Simen Møller hadde 43 mål på 83 kamper i sitt forrige opphold i Kjelsås. Det var nok til at han ble hentet på prøvespill i Tromsø av daværende TIL-trener Per-Mathias Høgmo. Møller imponerte nok til at han fikk kontrakt med klubben fra Nordens Paris.

Oppholdet i nord ble imidlertid ingen stor suksess for Møller, som slet med å få spilletid. Det ble med 12 minutter i Tippeligaen og noen cupkamper.

Det var også i en europacupkvalikkamp han noterte seg for sin eneste scoring i Tromsø, mot latviske Daugava.

Sommeren 2011 ble Simen Møller lånt ut til Strømmen i Adeccoligaen. Etter sesongen ble overgangen permanent, og Møller har spilt i Strømmen siden. 

Gjensidig kjærlighet

Nå er Møller imidlertid tilbake i Kjelsås, som han hele tiden har kalt klubben i sitt hjerte. Trener Eivind Kampen mener erfaringen Møller har fått med seg fra toppnivå vil være verdt mye for klubben.

- Simen er tydelig på at han kommer hjem med ønske om å utvikle både seg selv og Kjelsås videre. Jeg er helt trygg å at han kommer til å løfte gruppa fra dag én, med sine ferdigheter og sin profesjonalitet, sier Kampen til klubbens nettside.

Kjelsås-ledelsen håper også Møllers comeback kan lokke storebror Julian Møller til å fortsette i klubben. De to spilte sammen for Kjelsås under lillebrors forrige opphold i klubben, og det ble en tårevåt avskjed da Simen dro.

Nå kan brødreduoen bli gjenforent i blått.

Les også: Dette tenker trenerne om neste års 2. divisjon

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...