Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Siste sjanse til å stemme frem Årets Navn!

FINALISTER: Tove Reistads stiftelse, Eivind Selvig (Kjelsås IL), Magnus Ormåsen (Abelloftet) og Bastionen (her representert ved infrmasjonsansvarlig Thomas Nordeng). Foto: KARL A. KJELSTRUP/PRIVAT

Fredag er siste frist til å være med å avgjøre hvilken av disse fire som skal kåres til Årets Navn 2015 i Nordre Aker!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2016 kl 20:16

NORDRE AKER: Mange har allerede sagt sin mening, og ved midnatt fredag går fristen ut. Husk å stemme nå! (NB! Du kan avlegge én stemme i døgnet)

I skrivende stund har Bastionen tatt en klar ledelse, men ennå er det ikke avgjort!

AVSTEMMINGEN ER NÅ AVSLUTTET

Kandidat 1: Tove Reistads stiftelse, lys rundt Sognsvann

Stiftelsen opprettet i Tove Reistads minne, kvinnen som bodde i Carl Kjelsens vei, og som etterlot seg en formue men ingen arvinger. I sitt testamente nevnte hun spesifikt lys rundt Sognsvann. Stiftelsen bevilget 6,8 millioner kroner til belysning rundt Sognsvann. Lyset ble tent 15. desember 2015, etter at lokale pådrivere hadde jobbet for lys i ti år.

Les mer om kandidaten her!

STEM PÅ TOVE REISTADS STIFTELSE VED Å TRYKKE HER OG FØLGE ANVISNINGEN!

Kandidat 2: Eivind Selvig, Kjelsås IL

Eivind Selvig satt i styret i Kjelsås Langrenn i åtte år, fem av dem som leder, fram til våren 2015. Han har vært en av pådriverne for langrennsanlegget i Linderudkollen som stod ferdig høsten 2015, og ble innviet i vinter. Selvig har i vinter også gått nattevakter for sikre søproduksjonen i anlegget.

Les mer om kandidaten her!

STEM PÅ EIVIND SELVIG VED Å TRYKKE HER OG FØLGE ANVISNINGEN!

Kandidat 3: Magnus Ormåsen, iClub – Abelloftet

Magnus Ormåsen driver iClub sammen med og King Ho, og de drifter fritidsklubben Abelloftet på John Colletts plass etter avtale med Bydel Nordre Aker. Tilbud for barn og ungdom fra Ullevål-området. Ormåsen jobber også ved Aktivitetsskolen på Ullevål, er gymlærer ved samme skole, og er frivillig trener for unge i helgene i Tufteparken ved Adamstuen.

Les mer om kandidaten her!

STEM PÅ MAGNUS ORMÅSEN VED Å TRYKKE HER OG FØLGE ANVISNINGEN!

Kandidat 4: Bastionen, Lyns supporterklubb

Da Lyn rykket ned fra 2. til 3. divisjon etter 2015-sesongen, sto likevel Bastionen mannsterke på Bislett, og feiret laget og spillerne. Til tross for at det tok 15 seriekamper før Lyn hentet årets første trepoenger, stilte supporterne opp, og laget ble publikumsvinnere i avdelingen.

Les mer om kandidaten her!

STEM PÅ BASTIONEN VED Å TRYKKE HER OG FØLGE ANVISNINGEN!

Lokal kunst i premie

Vinneren av Årets Navn-kåringen får et bevis på dette, og føyer seg inn i rekken av vinnere. Prisen er delt ut siden 2008 (se faktaboks).

I tillegg vil vinneren få glasskunst laget av Frysja-kunstneren Pål Roland Janssen.

Vinneren av Årets Navn vil i tillegg til diplom, heder og ære, motta et glass fra ansiktsserien, laget av Frysja-glassblåser Pål Roland Janssen.

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...