Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sistek signerte - Holmen avventer

KANSKJE TILBAKE: Kim Holmen har ikledd seg Lyn-drakta som prøvespiller. Nå gjenstår det å se om prøvespillet blir permanent spill. Foto: Alice Johansen

Armin Sistek signerte under proffkontrakt med Lyn på mandag. Kim Holmen har ennå ikke bestemt seg angående sesongen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.04.2014 kl 13:49

SLO/NORDRE ÅSEN: Sist lørdag scoret daværende prøvespiller Armin Sistek 0-1-målet da Lyn spilte treningskamp mot Skeid.

Spissen, som scoret 15 mål for Asker i 2. divisjon i fjor, sa da at han håpet i det lengste at han skulle kunne signere under kontrakt med Lyn.

Se videointervju med Sistek her!

Råskap

Og akkurat slik ble det på mandag, «deadline day» i fotballen.

- Det er en spiss som leverer både feilvendt og i bakrom - en dyktig og allsidig målscorer. Han stiller krav til dem rundt seg og har en råskap vi trenger. Spillergruppa er også veldig gira på at vi skal få ham inn, sier Lyn-trener Finn Bredo Olsen til lyn1896.no.

Sistek på sin side har hatt det fint på prøvespill i Lyn.

Les mer om 2. divisjonsfotballen i Oslo på vår fotballside

- Det har vært morsomt, spesielt morsomt å bli kjent med denne gruppa. Det gir mer smak på å være med videre, sa Sistek til dittOslo.no etter treningskampen mot Skeid på lørdag.

Samlet inn penger

Bastionen og Olja Lyn har denne vinteren jobbet med en pengerulling slik at Lyn skal kunne signere nye spillere.

Tilsammen har initativtakerne klart å få inn 550.000 kroner, noe som ble direkte medvirkende til at Lyn kunne signere Sistek.

- Jeg gleder meg veldig til å komme ut på Bislett til første seriekamp. Jeg har planer om å gi noe tilbake til alle som har bidratt til at jeg ble Lyn-spiller gjennom prestasjoner på banen. Jeg vet ikke hvor offensiv klubben skal være i den offisielle målsettingen, men selv tror og håper jeg at vi rykker opp. Skal vi klare det må vi begynne med å tro på det, sier Sistek til sin nye klubbs hjemmeside.

Holmen avventer

Den gamle Lyn-spilleren Kim Holmen har også vært på prøvespill hos Lyn de siste ukene.

Holmen har ennå ikke tatt en avgjørelse på om han skal spille fotball igjen, men isåfall blir det altså under en amatørkontrakt.

- Det får vi se på. Det som er sikkert er at det enten blir Lyn-spiller på meg, eller ikke fotballspiller i det hele tatt, sier han.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...