Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Gikk ut i gangfeltet for å stoppe bilen:

«Sjåføren går til verbalt angrep, med trusler om å jule meg opp»

Overgangen ved Kringsjå, bildet er fra tidligere anledning, og ikke relatert til den omtalte hendelsen fra mandag morgen. Foto: ILLUSTRASJON

KOMMENTAR: – En innsnevring av veibredden eller fortrinnsvis et lyskryss, er nødvendig. Helst før slike hendelser får et annet utfall en kjeft fra en hissig håndverker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2020 kl 10:27

SOGNSVEIEN: Vi hadde en nokså rystende hendelse ved «rumlefeltet», ved Kiwi Kringsjå, mandag morgen.

Barna er på vei til skolen, og mens de venter ved fotgjengerfeltet og for å krysse, kom det en typisk håndverksbil nordover, i greit driv.

Sjåføren hadde ikke tenkt å stoppe.

Klokken er 08.20 og det var mange barn i området, så jeg tar et skritt ut i veien for å gestikulere at han burde stoppe. Han legger seg istedenfor lenger ut i veien, uten nevneverdig ønske om å verken bremse eller stoppe.

Først da jeg gikk enda lenger ut i veien – nesten foran bilen, bråbremser han så han sklir bortover på piggdekkene. Meget oppjaget hopper han ut av bilen og går verbalt til angrep på meg. Med trusler om å jule meg opp hvis jeg gjør det en gang til og så videre.


Det står en gjeng barn med øyne store som tinntallerkener og følger med.

Hadde et barn gått ut i gaten uten å se seg for, hadde han meid dem rett ned. Bilens fart hadde påført store skader, noe som ble enda mer skremmende å tenke på når man senere på dagen kunne lese om dødsulykken på Smestad.

Dette gikk tross alt bra, men jeg merket at barna var preget.

Jeg kvier meg virkelig for å la barna gå alene til/fra skolen med denne opplevelsen friskt i minne.

En innsnevring av veibredden eller fortrinnsvis et lyskryss, er nødvendig. Helst før slike hendelser får et annet utfall en kjeft fra en hissig håndverker.


Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med faren, som på grunn av den ubehagelige hendelsen ikke ønsker å stå fram med navn i avisen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...