Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sjekk den forbikjøringen!

– Mange skal på død og liv inn foran lastebilen, sier Kenneth Kvåle som filmet en helt hasardiøs bilkjøring, på vei mot Storo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.06.2017 kl 14:51

SINSEN: Kenneth Kvåle er yrkessjåfør i Oslo, med lastebil. Han forteller om daglige observasjoner av uvettig kjøring i hovedstaden.

– Mange skal på død og liv foran lastebilen, for enhver pris, forteller Kvåle.

Ser mye

Han har sett mye som yrkessjåfør, også dødsulykker, langs veien.

– Men det går jo som regel bra. Men Sinsenkrysset er vel ett av de aller verste kryssene i Oslo. Det er virkelig ille, sier han til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: Hva er dette? Har du sett hvordan trikken oppfører seg på vei opp Grefsenveien? (Video)

Presser seg inn

Og kanskje har også lesere av lokalavisa opplevd akkurat den situasjonen Kenneth fanget med dashbordkameraet sitt tirsdag denne uka?

En personbil som presser seg inn foran Kvåles lastebil på utkjøringsrampen mot Storo og Grefsen.

– Hasardiøs

Videoen ble først vist på VGTV tirsdag.

– Helt hasardiøst! Jeg har aldri opplevd å se maken. All forbikjøring skal skje til venstre, dette kunne jo blitt en stor alvorlig ulykke. Han kutter sperrelinjer og sperrefelt, sier Mary Schjerpen, trafikklærer og rådgiver i NAF, til VG.


Har du opplevd liknende? Tips oss!.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...