Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

«Total makeover» av boligen

Sjekk den forvandlingen!

FØR OG ETTER: Stor forvandling i Carl Kjelsens vei. Foto: ADVOKAT TORBJØRN EK AS/KRISTIN TUFTE HAGA

Fra et høyst ordinært 50-talls hus til en funkisperle.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.07.2015 kl 15:33

NORDBERG: I Carl Kjelsens vei på Nordberg sto det et vanlig hus, opprinnelig bygget i 1954, for ikke så veldig lenge siden. Men så begynte endringene å skje. Litt etter litt tok huset en helt annen form.

Det er mange som bygger om 50- og 60-talls hus, til en mer moderne stil. Men ikke alle kan vel sies å lykkes så godt som det familien på Nordberg har gjort, som nå har fått en helt ny bolig.

Mer plass

– Vi kjøpte huset i 2007. Da hadde vi en gutt som da var et halvt år. De påfølgende årene fikk vi to barn til, og dermed ble det behov for mer plass. I 2011/12 gjorde vi første del der vi bygde inn den overbygde verandaen og fikk en funkis boks på utsiden av det gamle huset. Etter det ønsket vi å skape en større helhet og bestemte oss for å gjøre om resten av huset så det skulle ha samme stil, forteller eierne av boligen.

Les også: Jeg er bare Anders, men jobben er en mektig posisjon

I 2014 ble resten av huset bygget om, og eierne forteller at det ble et omfattende arbeide, fordi hele andre etasje ble revet, og bygget opp igjen med flatt tak.

Dobbelt så stort

Det er arkitekt Tai Grung fra Lie Øyen Arkitekter AS som har tegnet om huset.

I tillegg til ombygging av selve boligen, har også familien fått satt opp carport i samme materialer som huset, men som mykner opp det stramme inntrykket huset gir.

Eierne forteller videre at det er brukt cedertre og mur utvendig samt vinduer i råaluminium. Huset har også nå blitt dobbelt så stort som det var når de kjøpte huset i 2007.

Det var advokat Torbjørn Ek som solgte huset i 2007, på vegne av tidligere eier.

– Det var mange på visning, og flere i budrundene. Dette er jo et veldig populært område å bo i, forteller advokaten, og som også har vært behjelpelig med å finne frem gamle bilder av huset.

Les også: Kan bety store endringer for hvordan det bygges på nabotomta

– Veldig fornøyde

Huset er nå totalt forandret, og det eneste som er igjen fra det opprinnelige huset er kjeller samt innvendige vegger i 1 etg.

– Vi er veldig fornøyde med huset og synes vi har fått et hus som fyller våre praktiske behov, sier eierne til avisen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...