Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sjekk den prisøkningen på 10 år!

Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/ILLUSTRASJON

De to nabobydelene er ganske ulike, men pristigningen er ganske lik.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2017 kl 18:36

OSLO: Eiendomsmeglerfirmaet Krogsveen AS har sortert ut tallene for forrige måneds boligstatistikk, basert på tall fra eiendomsverdi.no.

Og prisene bare fortsetter å stige. Karsten Onsrud i Krogsveen AS oppsummerer for Nordre Aker Budstikke, for de to nabobydelene Nordre Aker og Sagene. Ganske ulike bydeler, men likevel ikke veldig langt unna hverandre i pris og prisstigning.

Snittpris

– Snittprisen i desember var 75.600 kroner i Nordre Aker og 79.900 på Sagene for alle typer boliger, forteller Kartsen Onsrud i meglerfirmaet.

– Det betyr at prisene har økt med 0,7% i Nordre Aker, og 0,8 % i området Sagene, oppsummerer Onsrud videre om tallene for desember og per 1. januar 2017.

LES OGSÅ: Per 1. desember - så mye har boligprisene økt i Nordre Aker.

10 år

Og i løpet av de siste 10 årene, er det ikke lite snittprisene for alle typer boliger har steget i begge bydelene.

I Nordre Aker har snittprisen steget med hele 90,7 prosent på 10 år, på fem år 52 prosent.

I nabobydel Sagene er prosenten oppe i hele 95.9 på 10 år, og 63.1 prosent på fem år.

Altså nesten en dobling i snittpris på 10 år.

Siste 12 måneder

Til sammenligning 23.5 prosent prisstigning i Nordre Aker siste 12 måneder, i Sagene 23.3 prosent i samme periode.

Leiligheter

I tillegg er snittprisen for leiligheter utfra pristatistikk for desember, 77.000 kroner i Nordre Aker og 79.900 i Sagene bydel, altså samme som for alle type boliger for sistnevnte.

Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...