Nordre Aker Budstikke

Sjekk den ruggen!

Denne store ørreten ble nylig sveivet inn i Bjørnsjøen. Foto: OFA

«Vi hadde begynt å miste motet, og skulle bare ta en siste runde med kanoen før vi dro hjem...»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.07.2019 kl 10:31

MARKA: Det er Oslo fiskeadministrasjon - eller OFA - som deler saken om Vemund Losnedal, som tok turen tilbake til Bjørnsjøen nylig, etter å ha fått storfisk i sjøen der tidligere. Ville fiskelykke være like stor denne gangen? OFA deler historien med Nordre Aker Budstikkes lesere:

«Jeg og Henrik Reinertsen dro tilbake til Bjørnsjøen i helgen med mål om å lande min forrige rugg på ny, og ellers lande mye god fisk. Vi fisket på både dagtid og nattestid to dager på rad, alt fra dorging, harving til spinnerfiske i elvene.

Vi fikk totalt 27 fisk på under kvartkiloen, men ingen rugg. Vi hadde begynt å miste motet og skulle bare ta en siste runde med kanoen før vi dro hjem. Da satt den. På siste runde med kanoen, midt på dagen, og seriøst samme sted med samme wobbler fikk vi en diger hannfisk!

Vi brukte vel 40 minutter på å få den inn, og i motsetning til den forrige som vi nesten veltet kanoen med, måtte vi til land for å lande denne. Det er nok ikke samme fisk, da denne virket noe mindre enn den forrige, og var helt annerledes å dra inn. Denne virket tyngre og veldig statisk.

På et tidspunkt sa jeg til Henrik at jeg nok bare var i bunn. Uansett, nok en fantastisk markaopplevelse, og slike gode gener får vannet selvfølgelig beholde.»

Storfisker

– Fantastisk, Vemund - gratulerer! Denne gangen fikk dere veid før den ble satt ut igjen - til 3,5 kilo, det er klar ledelse i Storfisker'n 2019! Fisker som dette er selvsagt sjelden vare, men det har vært godt fiske i Marka i år - og fortsatt har vi bare passert midten av juli, det er mye igjen av fiskesesongen, skriver OFA på facebooksiden og hvor historien er delt.

Bjørnsjøen

Fra Wikipedia: Bjørnsjøen er et vann i Nordmarka og ligger sør for Kikutstua og nordvest for Bjørnholt. Med sine 1,61 km² overflate er Bjørnsjøen et av de store vannene i Nordmarka. Største dybde er 41,8 meter. Skiløypene mellom Kikutstua og Bjørnholt og Kikutstua og Ullevålseter går over vannet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...