Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sjekk dette om du har tenkt å ta t-bane til og fra sentrum i helgen

Ruter varsler at t-banen vil stenge mellom Majorstuen og Stortinget denne helgen. Foto: Illustrasjonsfoto

Sporveien skal lørdag og søndag utføre vedlikeholdsarbeid i tunnelen mellom Majorstuen og Stortinget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2014 kl 12:54

SENTRUM: - Sporveien skal gjennomføre nødvendig vedlikehold og oppgraderinger av sporene på strekningen mellom Majorstuen og Stortinget. Det skal også byttes 3.800 meter strømskinne mellom Majorstuen og Nationaltheateret, og det elektriske anlegget på Nationaltheatret skiftes ut, opplyser Ruter. 

.

Hensikten er en raskere og mer energiøkonomisk trafikkavvikling, og forbedre driftsstabiliteten. De reisende blir bedt om å benytte ordinære buss- og trikkelinjer på den stengte strekningen. 

LES OGSÅ: Åtte trikker sto bom stille i sentrum

Avviket starter fra første morgenavgang lørdag 14. juni. Fra første morgenavgang mandag 16. juni kjører imidlertid alle linjer som normalt igjen.

Slik kjører t-banen under avviket

T-bane 1 kjører mellom Frognerseteren og Majorstuen.

T-bane 2 kjører mellom Avløs og Majorstuen, og mellom Stortinget og Ellingsrudåsen.

T-bane 3 kjører mellom Stortinget og Mortensrud.

T-bane 4 kjører mellom Stortinget og Bergkrystallen.

T-bane 5 kjører mellom Østerås og Majorstuen, og mellom Stortinget og Vestli. Merk: Mellomavgangene mellom Stortinget og Vestli innstilles, og linje 5 kjører 15-minuttersrute på denne strekningen.

T-bane 6 kjører mellom Sognsvann og Majorstuen, og mellom Stortinget og Majorstuen via Ringen. 

LES OGSÅ: Er det greit å be sidemannen holde kjeft?

LES OGSÅ: - Dama mi har mensen, så jeg turte ikke spørre etter reisekortet

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...