Nordre Aker Budstikke

Sjekk hvor mye penger ungdomsskolen har samlet inn til kreftsaken!

Ikke noe småtteribeløp ungdomsskoleelevene har samlet inn til det gode formål. Fra venstre: Kristine, Oline, Helena, Anna Mathea og Tyra. Foto: NORDBERG SKOLE

De byttet ut Operasjon Dagsverk med innsamlingsaksjon til Ung Kreft, det ble litt av en julegave. – Jeg er veldig stolt av hva vi elevene har klart å få til, sier leder for aksjonen ved Nordberg skole, Anna Mathea Hansen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2017 kl 11:48

NORDBERG: – Vi vil gjerne hjelpe andre. Jeg har selv opplevd sykdommen i nære relasjoner. Jeg er veldig glad for at det ble flertall i elevrådet for å samle inn penger til kreftsaken, og spesielt til Ung Kreft, sier leder av komiteen ved Nordberg skole, Anna Mathea Hansen.

Droppet OD

Elevene droppet den tradisjonelle Operasjons Dagsverk-aksjonen, og plukket ut en dag i desember, 8. desember, og samlet inn det de kunne av penger. Gjennom jobbing, og salg av boller og annet i området.

– Det ble noen spørsmål fra andre elever om hvorfor og hvordan det ville funke å bytte ut Operasjon Dagsverk med annen aksjon, men resultatet viser jo at dette gikk så veldig bra. Jeg er veldig stolt av hva vi elevene har klart å få til, sier Anna Mathea.

141.177 kroner

For det var ikke noe småtteribeløp ungdomsskole-elevene har samlet inn til kreftsaken, hele 141.177 kroner er julegaven til Ungkreft.

– Dette er så moro! Jeg går i niende klasse nå, og håper at vi kan få til samme store aksjonen til neste år, til eventuelt et annet godt formål. Det blir en bedre jul i år, når jeg tenker på den innsatsen vi har gjort, og alle pengene som vi nå kan gi videre til kreftsaken.

Ung Kreft

Ung Kreft er veldig glade for julegaven.

– Vi er svært glade for at elevene ved Nordberg skole har valgt å samle inn penger til Ung Kreft. Pengene skal gå til vårt videre arbeid for at unge kreftrammede og pårørende skal ha det bra. Vi har både samtaletilbud, gruppeaktiviteter og treningstilbud, og dette betyr mye for mange i en vanskelig periode av livet, sier daglig leder Cecilia Valenzuela til lokalavisa.

Videre:

– Det er godt å komme sammen og vite at man ikke er alene. Bidraget fra elevene ved Nordberg skole bidrar til at vi kan fortsette å gi et godt tilbud til unge berørt av kreft. Takk for en fantastisk julegave, avslutter hun.


LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...