Nordre Aker Budstikke

Skal jobbe syv dager i uken, og det kan bli støy

Her, mellom Myrerskogveien og Midtoddveien starter snart arbiedet med å legge nye trikkeskinner. Avdelingsleder infrastruktur i Braathen Landskapsentreprenør, Kai Vegar Østnes (rød hjelm) og byggeleder Steinar Braaten viser. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Denne uka begynner legging av trikkeskinnene, forteller Sporveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2019 kl 09:42

KJELSÅS: Grefsenveien oppgraderes, også fra Platåveien til Midtoddveien.

Byggearbeidene i Grefsenveien mellom Platåveien og Kjelsåsalléen holdeplass startet andre uken i januar 2019 og ifølge Sporveien holder arbeidet seg innenfor gjeldende fremdriftsplan.

Sporveien er byggherre for prosjektet, og innleder nå en ny fase av arbeidene i Grefsenveien. Fra og med 2. mai starter arbeidet med å legge trikkeskinner på strekningen, aller først mellom Myrerskogveien og Kjelsåsalléen holdeplass.

– Noe støy

Tone S. Tuhus i Sporveien. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Kort fortalt vil det bli lagt trikkeskinner i Grefsenveien etter hvert som betongplatene er ferdig støpt og fremdriften tilsier det. Arbeidene vil pågå inntil videre alle dager i uken, også på lørdager og søndager. Arbeidene vil medføre noe støy, men er ikke sterkt støyende. På søndager vil vi bestrebe oss på å gjennomføre arbeider med lite støy, sier kommunikasjonsansvarlig Tone S. Tuhus i Sporveien.


Nødvendig dispensasjon fra støyforskriften i Oslo er for øvrig gitt av bydelsoverlegen i Bydel Nordre Aker.

Syv dager i uka

– Vi beklager ulempene som arbeidene måtte medføre, men holder oss til gjeldende fremdriftsplan. Ved å arbeide alle sju dager i uken blir det mulig å gjennomføre alt til den tid som er planlagt, sier Tone S. Tuhus.

Her kan du følge prosjektet på Sporveiens nettside.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...