Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skal stå klart når elevene kommer tilbake etter ferien

Men skolebarna har vinterferie er Undervisningsbygg i full gang med å lage nytt amfi. Foto: UNDERVISNINGSBYGG

En akebakke som ble litt vel bratt, blir til et amfi i stedet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2017 kl 14:44

GREFSEN: Det har vært arbeider i skråningen ved Grefsen barneskole en stund.

– På grunn av en dårlig løsning i skråningen, har vi fått til å utbedre det med amfi og noen praktiske endringer. Men det kommer til å bli veldig fint, fortalte rektor Are Enger i mail til Nordre Aker Budstikke ved månedsskiftet.

Når barna kommer tilbake til skolen etter vinterferien er det ikke lenge til amfiet er ferdig. Foto: UNDERVISNINGSBYGG

Akebakke

Avisen kjenner til at det har vært akt ved siden av sklie, som også var i skråningen. Men det ble litt vel høy fart i den noe bratte skråningen, og med fare for å kollidere med andre lekeapparater lenger ned .

Undervisningsbygg ved informasjonssjef Marit Thorsen utdyper.

En bratt akebakke som ga altfor høy fart, er nå gjort om til noe helt annet. Foto: UNDERVISNINGSBYGG

Bedre sikkerheten

– I skråningen mot parkeringsplasser pågår det et arbeid som er satt i gang for å bedre sikkerheten til elevene. Det skal lages et amfi som kan brukes av elevene til rekreasjon og sklier og lekeapparater blir flyttet. Dette gjøres for å lage et trygt uteområde, forteller Thorsen.

– Amfiet er planlagt å være ferdig i slutten av neste uke, legger hun til.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...