Nordre Aker Budstikke

Skal varme opp til selveste Super Bowl

Jentene som drar til USA: fra venstre Nora Bergersen, Pia Sundby, Martine Bakken og Stine Pedersen Foto: ULLEVÅL BANDY/FOTOMONTASJE

Ullevåljentene skal spille bandy mot det amerikanske damelandslaget, og som en del av oppkjøringen til Super Bowl.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2018 kl 17:20

ULLEVÅL: 31. januar reiser Nora Bergersen, Pia Sundby, Martine Bakken og Stine Pedersen til USA for å spille bandy mot det amerikanske damelandslaget. Tilskuere er blant annet Super Bowl-komiteen.

– Det hele er et ledd i oppkjøringen til Super Bowl som går 4. Februar på U.S. Bank Stadium i Minneapolis, forteller klubben i pressemelding.

Samarbeidslag

– De fire jentene våre spiller i dameserien på et samarbeidslag med Ready. En av spillerne på dette laget, hadde annenklasse videregående skole-utveksling i Minneapolis. Dette er det eneste stedet i USA med bandybane, i Roseville Oval. Hun fikk spille med de amerikanske damene. I fjor var de på besøk i Norge med Ready som vertsskap, og spilte mye på Bergbanen, skriver klubben videre.

Rett før jul kom en henvendelse om å sende Ullevål-jenter til Minneapolis, for å spille på et "Team Rest of the World».

– I tillegg til 11 spillere fra Ready og Ullevål-damelag, blir det med tre amerikanske og en svensk spiller. Og de spiller 11’er i to kamper mot USA Women. Som forøvrig Norge nylig slo i VM i Chengde i Kina.


Bilde tatt av 03- og 04-jentelaget til Ullevål bandy, i forbindelse med deres første kamp for sesongen. Foto: ULLEVÅL BANDY

God rekruttering

I tillegg til jentene som spiller på damelaget , så forteller klubben om en meget god tilvekst av av jenter.

– Klubben har nå mer enn 40 jentespillere registrert og vi har nå 4 rene Ullevålag påmeldt til seriespill, dvs fra 7 til 17 år. Det er veldig moro å se at det blit stadig fler yngre jenter med. Mange av disse er rekruttert via den gratis bandyskolen som arrangeres på lørdager fra kl 12.30 - 14.00. Jentene som drar til USA har vært faste instrukturører og bidratt som forbilder.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...