Nordre Aker Budstikke

I dag starter arbeidene:

Skal varsle deg på SMS

3. september er entreprenøren igang med nye Grefsenveien, men det er først i november at strekningen fra Disen mot Storo stenges for biltrafikk. Foto: SPORVEIEN

Etterhvert må bilistene også finne alternative kjøreruter, men Sporveien lover å varsle deg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.09.2018 kl 11:37

GREFSEN: Det store arbeidet med oppgradering av Grefsenveien til Disen, og vannledningsarbeidet har i noen dager vært i gang, med rigging på Disenjordet - les her egen sak, med flere detaljer rundt prosjektet og om hvordan planene vil påvirke din reisehverdag.

LES OGSÅ: Tok hagefesten et hakk videre!

3. september

Mandag 3. september starter også selve oppgraderingen av strekningen Storo–Disen. Blant annet skal en 100 år gammel vannledning skiftes, det skal legges nye trikkeskinner og gangfelt og fortau skal bygges. I tillegg skal det etableres sykkelfelt fra Storo til Disen. Sykkelfelt i motsatt retning, fra Kjelsås og ned mot Storokrysset, ses i sammenheng med ombyggingen av Storokrysset - les tidligere sak i Nordre Aker Budstikke her.

LES OGSÅ: En arbeidsgruppe skal jobbe frem konkrete forslag til tiltak i Grefsenveien, og skal luftes også for beboere i området.

SMS

I november stenger også Grefsenveien mellom Storo og Disen, for biltrafikk, kollektivtrafikken – buss for trikk – kjører i veien under hele anleggsperioden. Fra pressemelding fra Sporveien mandag 3. september står det videre at det skal SMS-varsles


– Bakgrunnen for å utelate biltrafikk i Grefsenveien, mens bussen fortsatt vil gå, er å skape tilstrekkelig arbeidsro til at prosjektet blir ferdig i tide. Men det er ikke slik at entreprenøren arbeider på hele strekningen samtidig. Dette foregår i faser, som kan bety at det åpnes opp for noe biltrafikk enkelte steder etterhvert som prosjektet blir ferdig. Det er imidlertid vanskelig på nåværende tidspunkt å si hvor og når dette skjer. Dette vil det bli informert om underveis i anleggsperioden.

– Det innebærer at bilister må finne alternative kjøreruter, men disse skal merkes godt. Prosjektet skal bruke sms-varsling til områdets beboere slik at de enklere kan planlegge hverdagen sin, skriver Sporveien videre.

HER KAN DU LESE TIDLIGERE SAK OM ARBEIDENE SOM STARTER I DAG, MANDAG 3. SEPTEMBER 2018.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...