Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeid kjempet seg til seier

Se høydepunktene her!

Jibril Bojang ble den store helten da han scoret vinnermålet syv minutter før slutt Foto: Christian Haksø

Kampen mellom Skeid og Lørenskog var tett og sjansefattig, men fem minutter før slutt sikret Jibril Bojang Skeid-seier.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2014 kl 22:59

NORDRE ÅSEN: Skeid tok et skritt nærmere sesongens mål om en plass blant de seks beste, da Lørenskog ble beseiret mandag. Men oslolaget fikk på ingen måte en enkelt kamp mot romerikingene, som har hatt en vanskelig sesong.

Store deler av mandagens oppgjør var tett og preget av mange dueller. Et par Lørenskog-langskudd og en Skeid-heading som spratt oppå tverrliggeren var det nærmeste noen av lagene kom før pause.

Like etter hvilen åpnet kampen seg opp noe, og Dan Fellus burde sendt Lørenskog i ledelsen, da han fikk avslutte helt alene fra fem meter. Men Lørenskog-spissen bommet på ballen. 

Bommet gjorde også Skeids Stian Kristoffersen da han fikk en skuddmulighet fra 14 meter bare minuttet senere. Kristoffersen fikk riktignok et greit treff på ballen, men Lørenskog-keeper Jonas Selhi avverget.

Kampen falt så tilbake i tralten med mye intenst forsvarsspill og en del upresist angrepsspill. Det luktet 0-0 lang vei, da Jens Rognved fant Jibril Bojang med en stikker fem minutter før slutt. Bojang fintet bort en Lørenskog-forsvarer og satte inn vinnermålet under Lørenskogs sisteskanse.

Skeid jublet intenst for scoring, og kort tid etter kunne de juble igjen, da dommeren blåste av og tre poeng var sikret. Laget fra Torshov passerte dermed Harstad på tabellen og er nå nummer seks. Men sjetteplassen kommer ikke gratis. Neste kamp er nemlig mot nettopp Harstad, borte i Nord-Norge.

Se høydepunkter fra Skeid - Lørenskog i vinduet øverst i artikkelen!

 

Les alle våre saker om 2. divisjon i fotball her!

Høydepunkter fra andre Skeid-kamper

Skeid - Harstad: Årets første hjemmeseier for Skeid

Lørenskog - Skeid: Etterlengtet Skeid-seier

Kjelsås - Skeid: Kjelsås slo Skeid i lokalderbyet

Vålerenga 2 - Skeid: Sterk første omgang holdt for Vålerenga 2

Skeid - Follo: Bwamy-hattrick knuste Skeid

Skeid - KFUM: Skeid snublet mot «Kåffa»

Eidsvold - Skeid ble ikke filmet.

Skeid Fotball - Drøbak-Frogn: Skeid herjet med Drøbak-Frogn

Moss - Skeid Fotball: Effektive Skeid

Skeid Fotball - Kvik Halden ble filmet, men ingen høydepunkter.

Medkila - Skeid Fotball ble ikke filmet.

KFUM - Skeid Fotball: Simons første senket Skeid

Skeid - Finnsnes: Bojang sendte Skeid til himmels

Skeid - Kjelsås: Jubelen sto i taket da Kjelsås slo Skeid

Follo - Skeid: Nytt tap mot topplag

Skeid - Vålerenga 2: Se høydepunktene fra Skeid - VIF 2

Mo - Skeid ble ikke filmet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...