Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeid må spille hos fienden, og studenter skal bo på 2 kvm

Skeid-keeper Idar Nordby Lysgård fra møtet mellom Kjelsås og Skeid på Grefsen stadion 25. mai 2015. At dette blir Skeids hjemmebane i 2016, er lite trolig. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Skeid må spille hjemmekampene sine i 2016-sesongen på Kjelsås' hjemmebane Grefsen stadion. Og Studentsamskipnaden tilbyr studentboliger i containerbokser på Ullevål, for 850 kroner måneden, fra neste semester.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS/ULLEVÅL: Det er henholdsvis Skeid.no og Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus som bringer de to nyhetene fredag morgen.

Det er imidlertid verdt å notere seg dagens dato, 1. april.

Studentbolig etter japansk modell

«På tomten vest for Domus Athletica hvor det i dag kun er en byggeplass vil det om få måneder stå et splitter nytt studenthus, klart til innflytting» skriver SiO på sine nettsider. Saken er også delt på samskipnadens Facebook-sider.

Begrunnelsen er at det hver august står mange studenter på venteliste til SiOs studentboliger. SiO har i dag mange studentbyer og -boliger i Nordre Aker, som på Kringsjå, Sogn, i Nydalen, Lillo, og på Ullevål.

«Studenthuset vil bli basert på den japanske kapsel-hotell stilen, og vil romme 2000 nye enheter. Hver student vil få et rom på 2 kvm. Studentkapslene vil holde høy standard, med Wifi og egen tv-skjerm. Hver kapsel har et lite oppbevaringsrom, og alle studentene vil ha tilgang på felles kjøkken, bad og oppholdsrom» skriver SiO, og legger til at husleien vil være beskjedne 850 kroner i måneden.

(Saken fortsetter under bilet)

Gode nyheter? Billig og trangt, men dette er vel en aprillsnarr fra SiO? SKJERMDUMP: SIO.NO

Skeid til fienden

NFF har satt foten ned for bruk av Nordre Åsen som kamparena i Norges tredje øverste divisjon, skriver Skeid.no. Det er mangler i henhold til forbundets arenakrav, om blant annet tribune, flombelysning og parkering som har fått NFF til å sette foten ned for Skeidbanen.

«Skeid har i lengre tid arbeidet med flere alternativer, og har denne uken kommet til en avtale med både NFF og Kjelsås om bruk av Grefsen Stadion. Dermed vil både Skeid og våre naboer i blått benytte seg av Grefsen Stadion som hjemmebane den kommende sesongen» heter det på Skeid.no.

– Når vi først må spille hjemmekampene våre et annet sted enn på Nordre Åsen, så er vi fornøyde med å få til denne avtalen. Grefsen Stadion er en kort trikketur unna Nordre Åsen, og vi håper at alle våre fans tar turen til våre hjemmekamper i år. Forhåpentligvis kan vi også forandre på meningen til flere av de lokale på Kjelsås i forhold til hvilket lag de skal heie på, sier Jonny Ademai i Skeids trenerteam, til klubbens nettsider.

Tarmsjekk avslører intelligens på Blindern

Av andre aprilsnarrer vi har funnet, som angår Nordre Aker, er denne fra forskninsgmagasinet Apollon, gjengitt av NRK.

Universitetet i Oslo inviterer fredag fremtidige studenter og andre interesserte på intelligent tarmsjekk på Blindern.

Forskere ved universitetet har funnet en klar sammenheng mellom intelligens og bakteriesammensetningen i tarmen. Dette er tidenes største undersøkelse av sitt slag, skriver forskningsmagasinet Apollon.

Resultatene fra undersøkelsen av tusenvis av studenter fra flere fagmiljøer, viser nemlig at en viss sammensetning av bakteriefloraen økte sannsynligheten for toppkarakter på eksamen. Annen bakteriesammensetning kan imidlertid vise at du har større sjanse for å dumpe.

Har du blitt lurt i dag? Fortell oss om din aprilsnarr i kommentarfeltet under!

LES MINDRE SPØKEFULLE NYHETER FRA NAB:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...