Nordre Aker Budstikke

Norway Cup:

Skeid og Lyn spilte seg til semifinaler

Skeid gutter 15 gikk videre til semifinale, etter seier mot Moss. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Lyns gutter 14 og Skeids gutter 15 er begge klare for semifinaler i Norway Cup. For 16-åringene fra Lyn og Kjelsås endte imidlertid cup-eventyret i kvartfinalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2018 kl 14:42

EKEBERG: For Lyns gutter 16 var det Mosjøen, laget til poptvillingene Marcus & Martinus, som var motstandere i kvartfinalen fredag. Men tenåringsidolene forble på benken, og slapp aldri til på banen.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Lyn gutter 16 mot Mosjøen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Det var nære på for Lyns gutter 16, men det ble 1-0-tap mot Mosjøen i kvartfinalen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Der klarte artistenes lagkamerater å holde Lyn-laget bak seg. Selv med en kjempeoffensiv mot slutten av kampen, og flere sjanser som endte med stang ut, tapte Lyn 1-0 mot laget fra Mosjøen.


Marcus & Martinus kom aldri på banen, men feiret seieren med lagkameratene fra Mosjøen, da de slo Lyn G16. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

I samme klasse møtte Kjelsås gutter 16 Blindheim litt senere på formiddagen. Mostanderne gikk tidlig opp til 2-0-ledelse, og selv om Kjelsås likevel greide å utlikne, ble det tap for laget fra Oslos tak.

Kjelsås G16 har spilt en fantastisk turnering. De kom til kvartfinale mot Blindheim, som ble for sterke. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

De to 16-årslagene har vist gode takter i mesterskapet, Kjelsås slo ut nabo og rival Skeid på straffesparkkonkurranse i 32-delsfinalen, men nå er Norway Cup-eventyret over for denne gang.

Til semifinale: Lyn

Lyn g16 jubler etter seier i kvartfinalen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup


Da gikk det bedre for Lyns gutter 14. De spilte fredag morgen kvartfinale mot Kolbotn. Det sto 0-0 ved full tid, og kampen gikk til ekstraomganger.

Da også disse forble målløse måtte vinneren kåres på straffespark. Her var Lyn-laget mest skjerpet, og vant til slutt 5-4 mot Kolbotn.

Det sto 0-0 ved full tid, og kampen gikk til straffekonk. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Dermed spiller Lyns gutter 14 semifinale i A-sluttspillet allerede klokka 15.30 fredag, bane 29 på Ekeberg. Motstander er brasilianske Clube Pequeninos do Jockey C.

Oppdatert: Lyn tapte semifinalen.


Lyn G14 mot Kolbotn i kvartfinalen fredag. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Til semifinale: Skeid

For Skeids gutter i 15-årsklassen var det Moss som ventet på den andre banehalvdelen i kvartfinalen. Skeid fikk den første nettkjenningen, men Moss-laget svarte med utlikning.

Skeid var sterkest mot Moss i kvartfinalen fredag. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Skeid hadde best kontroll på kampen, og i andreomgang ble det nok et mål. Dermed sikret Skeids gutter 15 avansement, og er klare for semifinale i A-sluttspillet de også.

Semifinalen spilles fredag klokka 17.00 på bane 30 på Ekeberg. Motstander er Trondheimslaget Kattem.


NB! Skeids jenter 13 år har tatt seg helt til finalen i Norway Cup!

Junior-laget ute

Lyns jenter 18/19 spilte kvartfinale mot Tiller fredag ettermiddag. Kampen gikk til straffesparkkonkurranse, der Tiller gikk av med seieren. Dermed er Lyns junior-damelag ute sv turneringen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...