Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Skeid skal få slite med oss

Trener Thomas Andre Ødegaard i Lyn. Foto: DAG STANDAL/BILLY BONKERS

– Jeg gleder meg veldig til torsdag! sier Lyn-trener Thomas Andre Ødegaard, bare to dager før de gamle fotballstorhetene skal måle krefter på Nordre Åsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2017 kl 16:18

NORDRE ÅSEN: Torsdag braker det løs mellom Skeid og Lyn, NM-kamp på Nordre Åsen mellom de to gamle storhetene i norsk fotball.

Det er første runde i cupen, og onsdag spiller også Kjelsås hjemme mot Frigg.

Endrer ikke noe

– Skeid skal få slite med oss, og få jobbe hardt for å gå videre i cupen, sier Lyn-trener Thomas Andre Ødegaard, til Nordre Aker Budstikke tirsdag.

Dagen før ble bortekampen mot Raufoss i siste liten avlyst. På grunn av snø.

Første serierunde i 3. divisjon vant Lyn hjemme mot Tynset. Les her hva treneren sa etter kampen.

Glade lynspillere - på Bislett 2. påskedag mot Tynset. Foto: LARS OPSTAD/KLADD.NO

Men nå er det torsdag som gjelder, og kanskje kan treneren få noen svar på hvor gode Lyn er, når de møter et godt lag i andredivisjon, som Skeid. En divisjon høyere opp.

Skeid som har vunnet begge de to første seriekampene så langt, og ennå ikke sluppet inn noen mål selv.

– Det blir veldig gøy å måle krefter med Skeid, nå får vi muligheten til å se hvor gode vi er. Jeg blir i hvert fall veldig overrasket hvis de knuser oss, noe plankekjøring skal det i hvert fall ikke bli for Skeid. Når det er sagt, vi tar ikke noen spesielle grep i spillestilen, fordi vi møter et lag fra en høyere divisjon. Vi skal spille vårt spill, og være det Lyn-laget vi ønsker å være, sier Ødegaard videre.

– Så får Skeid følge etter oss, legger han til.

Mange sjanser

Det er spesielt én ting som Lyn er veldig gode på.

– Vi er et lag som skaper mange sjanser, det har vi gjort i hele vinter i oppkjøringen til sesongstart. Så er utfordringen å få satt flere av disse sjansene. Men jeg gleder meg veldig til torsdag. Begge lag har vel vunnet cupen like mange ganger, åtte tror jeg. Dette blir spennende!

Historie

Sist Lyn og Skeid møttes i en NM-kamp var i på Bislett i 2014. Den gangen slo Lyn Skeid hele 4-0, ifølge Lynhistorie.com. Til sammen har de to lagene møtt hverandre i cupen tre ganger: I 1990 vant Lyn 4-2, mens Skeid overkjørte Lyn med 5-0 tilbake i 1963.

I 2015 spilte Lyn og Skeid i samme avdeling i 2. divisjon. De to oppgjørene den sesongen endte med én målløs kamp i mai, mens Lyn vant 1-0 i august.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...