Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeid tok et langt steg tilbake til toppfotballen

Skeid rykket opp til 2.-divisjon.

HEADING: På samtlige Skeids mål fikk spillerne stå umarkert foran mål. Her settes 2-1-målet inn.

Mandag kveld rykket Skeid opp til 2.-divisjon igjen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.10.2013 kl 23:05

ÅSEN: - Kom igjen, vi vil ha opprykk, ropte en frustrert publikummer etter at Sarpsborg 08 2 hadde tatt 0-1-ledelse over Skeid, ti minutter inn i andre omgang.

Den ledelsen skulle vise seg å være av det kortvarige slaget.

Nasir Dernjani sørget for utlikning i det 62. minutt da han fikk ballen servert på sølvfat, og kunne uforstyrret slå ballen inn i mål fra fem meter.

Utlikningen ble feiret med vill jubel, og målscoreren selv tok seg tid til en liten «break dance» på banen.

Løsnet fremfor mål

Skeids Martin Klæboe Vethe ville ikke feire dårligere da han tok hjemmelaget opp i ledelsen etter 73 minutter.

- Jeg hadde nettopp hatt tre sjanser til å score på rappen, så den måtte nesten gå inn, sier han selv om headingen som gikk rett inn i mål på corner.

Stian Nikodemussen tok de aller fleste på senga, Sarpsborgs keeper inkludert, da han la seg vannrett i lufta og scoret 3-1-målet ved et brassespark på helvolley fem minutter før slutt.

Vafler og champagne

Da kunne de fleste Skeid-spillerne, og de flere hundre tilskuerne allerede kjenne smaken av champagne og vafler som ventet i garderoben.

- Kjempeherlig! oppsummerer trener Kjell Sverre Hansen Wold seieren som sikret opprykket til 2.-divisjon.

Trener Wold hentet profilen Jo Andreas Gundersen til Skeid allerede i 1997!

Den dårlige første omgangen var helt glemt da Skeidoksene og resten av publikum gikk ned på banen for å dele ut lykkønskninger, klemmer og håndtrykk til spillerne, trenerne og hverandre.

- Det er en lettelse at vi greier å ta opprykket i dag, sier Skeid-veteran Jo Andreas Gundersen.

Tilbake til toppfotballen

33-åringen begynte sin karriere i klubben som juniorspiller, og har denne sesongen, som så mange andre, vært en viktig del av laget.

- Vi trenger et lag som ligger i 2.-divisjon for rekrutteringen sin del, at de unge gutta skal ha noe å se opp til, sier forsvarsspilleren og legger til:

- Skeid tok et steg tilbake mot norsk toppfotball.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...