Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

«Skeid tok for seg med en helvetes innsats, krigerskap og god, gammeldags løpekraft»

Jonny Olsen, leder av Skeidoksene. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

KOMMENTAR: – Takk Skeid, dette var fantastisk. Dette var Skeids kveld, det er sånne kamper som skaper helter!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2018 kl 19:38

Onsdag kveld ble det en skikkelig cupbombe på Nordre Åsen, 2. divisjonslaget Skeid knuste eliteserielaget Sandefjord, på Nordre Åsen, hele 3-0, les hele saken her, Leder av Skeidoksene, Jonny Olsens kommentar kampen i etterkant, i Nordre Aker Budstikke.

Sandefjord kom til Nordre Åsen med store problemer i Eliteserien. Med sparket trener og med svake resultater skulle man tro det var et Sandefjordmannskap sultne på å vise seg frem fra en bedre side som entret kunstgresset i kveldens 2.rundekamp.

Greit nok, Sandefjord stilte til start med et mannskap med flere fysisk sterke herremenn, ispedd noen mindre fyrer med stor hurtighet og gjennomsnittlig til god teknikk. Men Sandefjord hadde glemt noe viktig igjen i garderoben. De hadde glemt igjen kanskje noen av de viktigste egenskapene en skal ha på en fotballbane:

De hadde glemt igjen mentalitet og innstilling.

For på motsatt banehalvdel sto dagens elleve utvalgte fra Tom Nordlie. Skeid stilte til start med et mannskap som kanskje ikke hadde mye å hente på Sandefjords fysikk, men de tok for seg med en helvetes innsats, krigerskap og god, gammeldags løpekraft.


Skeid jubler, det endte hele 3-0 til gutta fra Nordre Åsen i cupen, mot eliteserielaget Sandefjord, onsdag kveld. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Skeidspillerne kjempet som vikinger utpå der, de tok for seg i samtlige dueller og lot etter hvert frustrerte Sandefjordspillere løpe imellom. Skeid hadde kontroll på kampen fra start til slutt, og rundspilte til tider de mer etablerte, godt gasjerte Eliteseriespillerne. Rundspilte!

Kampen endte 3-0, og det var ikke et mål for lite. Snarere tvert imot. Skeid brant noen store sjanser, så seieren kunne vært større! Hva med Sandefjord? Vel, hvis vi er snille så kanskje vi kan si at de endte opp med en målsjanse. En liten en. Utenom dette? Null, niks, nada.

Dette var Skeids kveld. Det er sånne kamper som skaper helter! Skeidoksene var i strålende form på tribunen, og alle med hjertet i Skeid dro hjem (eller på Magneten) med et stort smil i ansiktet og med et hjerte dunkende for klubben i våre hjerter.

Nå venter tredje runde i cupen. Hvem får vi? Svaret får vi sannsynligvis på torsdag, for allerede neste onsdag er det klart for tredje runde. Nå skal vi suge på denne karamellen helt frem til lørdagens seriekamp mot Vard!


Tusen takk, gutter! Dette har dere fortjent.

Jonny Olsen, Leder for Skeidoksene

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...