Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

KOMMENTAR:

– Skeidoksene vil alltid være der

Jonny Olsen - som peker - kanskje mot opprykk? Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– 2015-sesongen var ekstremt frustrerende for en supporter av verdens herligste lag. Men For 2016? Ja, det skal bli vårt år!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2016 kl 22:08

2015-sesongen var ekstremt frustrerende for en supporter av verdens herligste lag. Sesongstarten var grusom, med mange tap, problemer på flere hold og en treneravgang like før sommeren.

Høstsesongen var betydelig bedre, men det er ikke til å komme unna at sesongen 2015 er en sesong mange har lyst til å glemme. En sesong som var preget av surr fra ende til annen.

Men nå kan vi endelig se fremover. For nå begynner 2016-sesongen!

Førstkommende lørdag tar vi turen til Trasop og et møte med nyopprykkede Oppsal. Vi går til 2016-sesongen med friskt mot, både på banen og på tribunen! Ørjan Valla er ny hovedtrener, og har med seg et støtteapparat mange kjenner fra før. Alt ligger til rette for en spennende sesong!

For 2016? Ja, det skal bli vårt år - skal det ikke?

Å joda! For i år! Ja, i år! I år så blir det opprykk! Idar, den menneskelige blekksprut, skal holde buret rent som bare han gjør. Kasper og Mansour er murveggen alle skal slite og komme seg forbi. På backen? Der skal Rido gjøre som han vanligvis gjør: storme oppover linja og terrorisere motstanderen!

På topp skal tanksenteren David og hurtigtoget Johnny sørge for scoringer. David med sin enorme fysikk skal gjøre jobben lettere for Johnnys hurtighet. Er Johnny PostNord-ligaens raskeste spiss? Eller er han kanskje Norges raskeste? Jeg er med på en debatt om akkurat dette!

På midtbanen? Der regjererer maestroen. Der regjerer Jens. Han er kanskje minstemann på banen høydemessig,men han gjør opp for seg med en intens arbeidskapasitet, et blikk for spillet få kan drømme om, og han skal strø pasninger som om det var selveste Pirlo som var på banen!

Med dette drømmelaget? Ja, da er veien lagt for opprykk!

Eller?

Nei. Selvsagt ikke. Det er lov å drømme! Men, det tryggeste er nok å forholde seg til realiteten. Og realiteten er enkel: Vi må ende på topp 7 på tabellen for å ikke rykke ned. Ettersom forbundstinget fant ut at de skulle spisse 2. divisjon ytterligere neste år, så kommer halvparten av lagene å rykke ned i år. Det gjør forutsetningene for årets sesong meget spennende, ikke minst fra et supportersyn.

Det er flere lag som ønsker å kjempe om opprykk i år. Tromsdalen og Alta har allerede annonsert at de skal gjøre det de kan for å rykke opp. Utfordrere som Grorud vil nok ha sitt å si. Kjelsås pleier å ligge i toppen. Finnsnes virker skumle. Og hvem vet hva Follo finner på i år?

Med så mange lag som er ventet å ligge i toppen gjør det nåløyet ekstremt trangt for de øvrige lagene når det gjelder å kjempe seg til en plass i neste års 2. divisjon. Det er mange som kommer til å kjempe for de plassene, ikke bare oss.

Vi på tribunen? Vi skal gjøre det vi kan. Skeidoksene vil alltid være der. Vi er kanskje ikke så mange?

Det driter vi i! Vi er der, og vi er klare til å støtte laget med alt vi kan! Vi begynner den jobben på lørdag!

Vi sees vel? SA-SA-SA!

Jonny Olsen
Leder Skeidoksene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...