Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skianlegget i Linderudkollen er fullfinansiert

Foto: Illustrasjonsfoto

Budsjettforliket i bystyret onsdag kveld mellom H, V, Krf og Frp sikrer ytterligere 12,5 millioner kroner til det nye skianlegget i Linderudkollen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2013 kl 13:34

LILLOMARKA: Budsjettforliket i bystyret onsdag kveld mellom H, V, Krf og Frp sikrer ytterligere 12,5 millioner kroner til det planlagte nye skianlegget i Linderudkollen.

Ferdig senest høsten 2015

- Pengene avsettes på budsjettet for 2015.  Med nye 12.5 millioner i det borgerlige budsjettforliket er skianlegget i Linderudkollen nå fullfinansiert. Det er nå endelig klart at anlegget står ferdig senest høsten 2015. Det er i seg selv gode nyheter. Mye av arbeidet vil imidlertid utføres i 2014, sier Erik Borge Skei (V), leder i MPS-komiteen i Nordre Aker til avisen torsdag morgen.

Og naturlig nok er Kjelsås langrenn veldig glade for at resten av pengene er på plass.

- Budsjettvedtaket som gir fullfinasiering av Linderudkollen er en fantastisk gladnyhet for oss i Kjelsås langrenn - rett og slett en gedigen julepresang! sier leder av den lokale langrennsgruppa, Eivind Selvig.

- Dette kommer til å bli et anlegg som hele byens unge og gamle skiløpere vil få glede av. Endelig falt den siste brikken på plass etter mange år med diskusjoner, planer, utredninger og vurderinger. En stor takk til byens politikere for budsjettvedtaket og julepresangen!, avslutter Selvig.

LES OGSÅ: Endelig snø og ski

- Så har vi både en byråd og en etat som sterkt ønsker å ferdigstille hele anlegget så raskt som mulig. Det kan derfor være håp om at penger som av ulike grunner ikke blir brukt til andre formål kan omdisponeres, og at Linderudkollen blir klar før planen, sier Skei.

Han legger til at det fra lokalt hold vil bli fulgt nøye med på saken fremover.

Følger med

- Det vil vi gjøre til siste spadetak, helt sikkert sammen med lokale idrettslag. Når nye Linderudkollen tas i bruk, vil befolkningen se hvilke flott anlegg vi får. Det er bare å glede seg, avslutter Skei.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...