Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skikkelig påskeseier til Kjelsås

FRA MOSS: Kjelsås A-lag tok i mot Moss 2. påskedag, på Grefsen Stadion. Foto: ALEXANDER REIN

2. påskedag ble nest siste generalprøve for Kjelsås, mot Moss. Gjestene startet med å styre kampen, men så våknet Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.04.2015 kl 18:38

KJELSÅS: Nydelig vårvær, men kaldt drag i lufta, ble fin ramme rundt nest siste generalprøve og treningskamp for Kjelsås A-lag i 2. divisjon, før seriestart 18. april.

Det var også en del tilskuere som møtte opp på Grefsen Stadion, til tross for at det fortsatt var påskeferie første mandagen i april.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Vertene tok imot andredivisjonslaget Moss.

Moss tidlig på

Klokka 16.00 ble kampen blåst igang. Moss var tidlig på, og etter 25 minutter scoret gjestene; 1 - 0 til Moss ved Rune Isaksen på frispark.

Første del av første omgang var preget av at Kjelsås slet med å komme til bra avslutninger. Moss presset og møtte høyt på banen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Løsnet

Siste kvarteret av første omgang løsnet det mer for vertslaget, og som tok mer over spillet.

Det ble flere veldig bra angrep og målsjanser av Kjelsås på slutten av førsteomgang.

Men god Moss-keeper var også med på å hindre redusering av vertslaget. Så da fløyta gikk for pause, sto det 0 - 1 mellom Kjelsås og Moss.

I starten av andre omgang, var Moss veldig på igjen og startet med flere skudd mot Kjelsåsmålet, men utenfor og høyt over.

Redusering

Men etter rundt tjue minutter ut i andre omgang og bra spill av Kjelsås, så klarte Espen Frøstvedt å klinke ballen i mål.

Etter utligningen ble det flere muligheter for Kjelsås, og vertene tok over mye av styringen av kampen. Bare få minutter senere så scorer Kjelsås igjen, denne gangen ved Simen Møller.

Fortsatte presset

Kjelsås presset på videre i andre omgang.

Moss med to bytter i løpet av første halvtimen.

Rundt 35 minutter spilt og frispark til Moss fra 20 meter. Kjelsås keeper får reddet det skuddet.

Kjelsås gjør også sitt første bytte etter nesten 40 minutter spilt av andre omgang. Stian Pettersen byttes ut med Aslak Oberg.

40 minutter og igjen god redning av Kjelsåskeeperen, etter god mulighet for Moss.

Annulerer mål

Like etter klarer Moss å sette ballen i nettingen, men målet blir annulert av dommeren. Fortsatt 2 - 1 til Kjelsås da det kun er få minutter igjen å spille.

Endelig for Kjelsåsfolket - dommern blåser i fløyta, og hjemmelaget kan juble over 2 - 1 seier over Moss.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...