Nordre Aker Budstikke

Grefsenveien-prosjektet

Skilter parkering forbudt her på grunn av asfaltering

Engveien skal asfalteres. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Stenger Engveien for parkering de kommende ukene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.08.2019 kl 10:18

STORO/GREFSEN: Fra tirsdag 2. juli ble Grefsen allé stengt for inn- og utkjøring til Grefsenveien ved Disen holdeplass, slik Nordre Aker Budstikke omtalte mandag.

Arbeidet skrider fremover, opplyser kommunikasjonsansvarlig i Sporveien, Sven Øvergaard. Nå melder Sporveien at det fra og med onsdag 3. juli ikke lenger blir mulig å parkere i Engveien.

I et informasjonsskriv til nabolaget står det:

«Pga. asfaltering, er veien (Engveien, journ. anm.) stengt for parkering fremover. Vi ber om forståelse for at alle parkerte biler må fjernes og forbud må opprettholdes, slik at vi får resatt kantstein, gjort forarbeid til asfaltlegging samt gjennomført selve asfalteringen.»

Engveien har utvilsomt behov for ny asfalt. Foto: Karl Andreas Kjelstrup


Det meldes at arbeidet med kantstein og forarbeid vil settes i gang fra og med onsdag 3. juli, mens asfalt blir lagt i uke 28 (onsdag 10. juli og torsdag 11. juli).

Arbeidene gjøres i delen av Engveien som ligger på høyre side av Grefsenveien i retning Disen. Denne delen av Engveien er i dag stengt for inn-og utkjøring til Grefsenveien.

Jobber hele sommeren

I forrige uke meldte Sporveien at det blir arbeider i Grefsenveien gjennom hele sommeren. Både på det nedre strekket fra Storo til Disen holdeplass, og på det øvre prosjektet som legger ny trikkeinfrastruktur mellom Platåveien og Kjelsåsalleen.

Det vil enkelte steder bli jobbet syv dager i uka. Dette for å holde fremdriftsplanen, ifølge Sporveien.

Les mer om arbeidene i Grefsenveien i sommer, her!


Også på Grefsenplatået går arbeidet fremover. I retning Glads vei er nå nye skinner på plass. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...