Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skinnearbeider betyr buss for trikk - anbefaler alternative ruter

Skinnearbeider betyr buss for trikk, til helgen og neste helg. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Buss for trikk begge helger, men det vil være mindre kapasitet enn vanlig, ifølge Ruter i pressemelding.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.07.2017 kl 09:20

GAUSTAD: Siste helgen i juli og første helgen i august setter Ruter inn buss for trikk mellom Jernbanetorget og Rikshospitalet - det betyr buss for trikk 28. - 30. juli og 4. - 6. august.

– Grunnet vedlikehold av skinnegangen i området rundt Holbergs plass erstattes trikk av buss for trikk mellom Jernbanetorget og Rikshospitalet helgene 28. til 30. juli og 4. til 6. august, skriver Ruter i pressemelding.

Innstilles

Linje 17 og 18 innstilles mellom Jernbanetorget og Rikshospitalet, og erstattes av buss 17B. Linje 11 kjører via Briskeby - Nationaltheatret i begge retninger. Det er ingen planlagte avvik og endringer på linjene 12, 13 og 19.

Noen endringer blir det på holdeplasser - les mer på ruter.no.

Ruters råd om alternative reiseveier

Ruter setter inn buss for trikk begge helger, men det vil være mindre kapasitet enn vanlig og oppfordrer reisende som har mulighet til å velge alternative reiseveier.


LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...