Nordre Aker Budstikke

Skisesongen er i gang for Lyn Skis barneteam

I farta på skitrening hos Lyn Ski. Foto: Alexander Johnsen

Lyn Ski begynte offisielt sesongen for sitt barneteam i forrige uke, med strenge koronaregler.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: På Sognsvann snøpark er det ikke et snøfnugg å finne, men likevel samles en hel bråte med barn i alderen ni til tolv der hver tirsdag og torsdag framover for å bli gode på å stå på ski.

– Når de er ferdige her fortjener de en god kveldsmat, med sjokolademelk, sjokoladepålegg og hele pakka, sier Annikk Bjørndal, leder i Lyn Ski, med et smil.

Når barna er ferdig å trene spiser de nemlig kveldsmat sammen. Men her må de, som alle andre, forholde seg til koronaregler.

– De spiser gruppevis, forklarer Bjørndal.

I farta på skitrening hos Lyn ski Foto: Alexander Johnsen

– Fint å holde på ute

Skilaget følger smittevernreglene til punkt og prikke. Selv med opptil ca. 400 deltakere har man fokus på å holde meteren, dessuten er deltakerne delt inn i kohorter.

– Det er fint å holde på ute nå, med koronasituasjonen. Da kan vi spre oss mer. Også er jo ikke ski en kontaktsport, understreker Bjørndal.

Som eksempel på andre tiltak skilaget gjør peker Bjørndal på at man ikke deler utstyr, at alle grupper må melde seg på til hver økt og at de har kontroll på hvem som er til stede.


– Vi pleier å ha en familiesamling i Trysil, med 700–800 deltakere. Det dropper vi i år, sier Bjørndal.

Annik Bjørndal, leder i Lyn Ski. Foto: Alexander Johnsen

– Går det mye tid til å planlegge nå enn det ville ha gjort uten smittevernreglene?

– Det går mye mer tid til å planlegge, men vi gjør det gjerne. Vi følger offentlige råd og gjør det vi må, forklarer Bjørndal.

– Gleder oss til å stå på ski

Med på skitreningen finner vi Cornelia Farilius (10), Sofia Høgset (10), Tind Kirvil Haaland Tjore (9) og Ingrid Ellingsen (9). Ingen av dem er ferske, og de har vært med flere sesonger.


F.v. Cornelia Farilius, 10 år, Sofia Høgset, 10 år, Tind Kirvil Haaland Tjore, 9 år, Ingrid Ellingsen, 9 år Foto: Alexander Johnsen

– Vi gleder oss til å stå på ski, og til det kommer snø sier jentegjengen i kor.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...