Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skjerven Gård vant stor pris

Bygdeutviklingsprisen i Oslo er tildelt Skjerven Gård.

Bygdeutviklingsprisen i Oslo er tildelt Skjerven Gård. - Vi er veldig stolte over å motta denne prisen. Det er en stor annerkjennelse, sier det glade ekteparet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.11.2014 kl 11:04

MARIDALEN: "Innovative Skjerven gård mottar i dag Bygdeutviklingsprisen i Oslo for sin allsidige bruk av gården. Gjennom å ta i bruk alle gårdens ressurser har de skapt kvalitetstilbud for byens befolkning..." (klikk på linken og se video fra Skjerven Gård og driften) står det blant annet i pressemeldingen fra Innovasjon Norge.

- Vi er veldig stolte over å motta denne prisen. Det er en stor annerkjennelse. Visjonen vår er å skape næringsvirksomhet på gården basert på ulike tilbud til barn, unge og personer med spesielle behov, sier Tori og Jon Ivar Bakke.

Prisen er på 50.000 kroner, og nå går gården videre i den nasjonale konkurransen, hvor prisen er hele 250.000 kroner.

Stø kurs

Begrunnelsen for tildelingen er videre at "...Vinneren har over tid og med stø kurs jobbet for å få til dagens gode og solide tilbud. Et av tilbudene  som er utviklet er et pionertiltak for hjemmeboende personer, fortrinnsvis for yngre, med demens...."

Skjerven gård ble i høst godkjent som den første ogi hittil eneste Inn på Tunet-gården i Oslo.

- Vi har jobbet hardt og er stolte over å komme i mål og bli godkjent som Inn på Tunet gård. Det er veldig stas å være den første i Oslo som blir godkjent, sier Tori Bakke.

"...Dette vil forhåpentligvis inspirere andre gårder i regionen til å etablere lignende tilbud. Utvikling av bygdenæring bidrar til å styrke det økonomiske grunnlaget på gården...Skjerven gård er en verdig vinner og en flott representant for det bynære landbruket, skriver juryen i sin begrunnelse."

Fantastisk og meningsfullt konsept

- Årets vinner i Oslo oppfyller på en god måte kriteriene som er satt for prisen. De har skapt et fantastisk og meningsfullt konsept som markedet trenger, og er et godt eksempel på de mange mulighetene det bynære landbruket gir sier juryleder Kristin Misund, leder i styret for Innovasjon Norge Oslo, Akershus og Østfold.

Ressurs for lokalmiljøet

"Vinneren har tatt tak i mulighetene og tenker nytt i sitt møte med storbyens stigende behov for tjenester. Vinneren er en ressurs for lokalsamfunnet og har som mål at de gjennom sine verdifulle tilbud skal være til nytte og glede for Oslo og lokalbefolkningen."

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...